Vacatures afbouw Drenthe | Haldugroep.nl

Vacatures afbouw Drenthe

Wil jij aan de slag in de afbouw en ben je op zoek naar een volledig overzicht van vacatures in de afbouw in Drenthe? Wellicht vind je de baan die je zoekt in het uitgebreide overzicht van Haldu Groep. Haldu Groep beschikt over een uitgebreid overzicht vacatures in de afbouw in Drenthe en omgeving bij de beste werkgevers. Door nauw samen te werken met diverse topbedrijven zijn wij op de hoogte van de meest recente vraag naar nieuw talent. Ben jij het nieuwe talent dat wij zoeken? Solliciteer dan direct online!

Haldu Groep

Door ervaring te verbinden aan jeugdig enthousiasme en dé gezonde ambitie om te winnen creëren wij een fundament voor een prettige en duurzame samenwerking met alle partijen. Haldu Groep heeft een sterke wil om de komende tijd uit te breiden tot een toonaangevende en landelijke speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Topbedrijven zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Door met hen de samenwerking aan te gaan, beschikken wij over de meest recente vacatures. Werken voor Haldu Groep betekent werken voor een organisatie met een hoge waarde aan professionaliteit en een grote ambitie.

Voordelen vacatures in de afbouw te Drenthe

Wil jij je graag laten opleiden tot erkend vakman en voorzien worden van persoonlijke begeleiding tijdens jouw werkproces? Dan is werken voor Haldu Groep echt iets voor jou. Wij leiden je op tot vakman en bieden ondersteuning en begeleiding. We begeleiden je tijdens het solliciteren, vanaf jouw start op de bouw én ver daarna. Je wordt begeleid door een persoonlijke werkcoach waarmee je geregeld zult evalueren. Hierdoor ontstaat er ruimte voor jouw persoonlijke ervaringen en eigen inbreng. Tot slot begrijpen we dat niemand graag op zijn geld wacht. Daarom zorgen wij ervoor dat je wekelijks je geld op tijd ontvangt. Onze vacatures in de afbouw in Drenthe zijn uitsluitend van A-merk bedrijven. Je gaat dus altijd voor een topbedrijf aan de slag.

Solliciteer direct op vacatures in de afbouw in Drenthe!

Bekijk hier ons uitgebreide overzicht van beschikbare vacatures in de afbouw in Drenthe en solliciteer direct simpel en snel online!

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.