Vacature techniek

Vacature techniek

Wil je snel aan de slag in de techniek? Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers in de techniek zoals Wolter & Dros en Kropman. Hierdoor hebben we rechtstreeks toegang tot veel vacatures in de techniek. Bekijk ons ruime aanbod direct online en vind de baan die perfect bij jou past!

Voordelen werken in de techniek voor Haldu

Wij selecteren de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding. Dit begint bij je sollicitatie tot de start bij je nieuwe baan en ver daarna. Daarnaast ontvang je elke week stipt op tijd je salaris. We leiden je op tot erkend vakman en namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv én rust in je hoofd! Kortom: goed voor jou, onze opdrachtgevers en goed voor Haldu! Dat is waar we het voor doen, wij zijn er voor personeel!

Heel veel soorten techniekvacatures

Voor vacatures in de techniek focussen wij ons vooral op functies zoals servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Zit er iets tussen wat je aanspreekt? Ga dan snel naar onze vacatures techniek en solliciteer! Wij bieden je een professioneel platform om je ambitie en talent verder te ontwikkelen. Daarnaast luisteren we naar wat je te zeggen hebt en pakken we eventuele verbeterpunten altijd direct op. Heb je een vraag over een vacature of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Bekijk vacatures

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in