Vacature bouwsector | Haldu Groep

Vacature bouwsector

Trekt werken in de bouw je? Dan heeft Haldu Groep goed nieuws voor je. Bij ons vind je een ruim aanbod vacatures in de bouwsector. Ons complete aanbod hebben we per sector overzichtelijk voor je gesorteerd. Woon je in Groningen of Noord-Brabant, geen probleem. Haldu biedt vacatures in elke provincie. Wij koppelen vakmensen in de bouw, techniek en automotive aan opdrachtgevers van A-merk bedrijven. Zo ontstaat er een vruchtbare samenwerking tussen werkgever en werknemer. Benieuwd? Bekijk ons aanbod direct online.

Welke beroepen in de bouw kunnen we je bieden?

Is plannen en organiseren jouw talent? Dan is een baan als uitvoerder, opperman of projectleider wellicht wat voor jou. Werk je graag met je handen juist. Neem dan eens een kijkje bij de beroepen metselaar, monteur of timmerman. Ga je voor ons aan de slag, dan profiteer je van jarenlange vakkennis, ervaring en natuurlijk zekerheid. We leiden je op tot erkend vakman en zorgen dat je met goed gereedschap en fatsoenlijke werkkleding kunt starten bij je nieuwe baan. Daar komt nog eens bij dat je persoonlijke begeleiding ontvangt van je eigen werkcoach en we je elke week netjes uitbetalen.

Ontwikkel je talent

Wij zijn van mening dat het altijd goed is om je talent te blijven ontwikkelen. We bieden je daarom een platform om jouw vakkennis nog verder uit te breiden. Werken voor topbedrijven staat ook nog eens goed op je cv. Bij ons kun je in de bouw veel kanten op. neem dus gerust een kijkje bij onze vacatures in de bouwsector. Heb je een specifieke vraag over een van onze functies? Neem gerust contact met ons op.

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven