Vacature automonteur | Haldu Groep

Vacature automonteur

Bekijk alle automonteur vacatures

Wil jij jouw talent in de automotive delen met Haldu Groep? Dan kan jij wellicht binnenkort bij ons aan de slag. Wij hebben diverse vacatures voor automonteur openstaan. Wij selecteren de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers. Als detacheringbureau hebben wij altijd automonteur vacatures. Namens grote bedrijven zoeken wij de juiste automonteurs om hun vacatures invulling te geven. Als jij een vacature ziet staan bij Haldu die jou aanspreekt, dan kun je direct reageren. Wij zijn altijd op zoek naar automonteurs, dus er zit altijd wel een vacature tussen die past bij jouw persoonlijkheid. Wacht niet langer en zet jezelf zo snel mogelijk aan het werk!

Over Haldu Groep

Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de automotive. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot heel veel vacatures. Haldu Groep koppelt ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen, waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Als je met ons werkt, dan profiteer je altijd van jarenlange vakkennis, een open cultuur en je kunt rekenen op zekerheid. Werken in de automotive regel je dus het snelst en het slimst met de vacatures van Haldu Groep.

Op zoek naar nieuw talent

Haldu Groep is continu op zoek naar nieuw talent dat hun vakmanschap en inzet wil delen met grote opdrachtgevers van Haldu Groep. Als detacheerbureau brengen wij werkzoekende vakmensen samen met eersteklas opdrachtgevers die graag enthousiaste vakmensen inzetten voor hun projecten. Ben jij enthousiast en lijkt het je wat om namens Haldu Groep voor een vaststaand aantal uren per week te werken voor een opdrachtgever? Dan zorgen wij ervoor dat jij degene bent die bij het project aan de slag mag. We zetten ons graag in om de perfecte baan voor jou te vinden.

100% professioneel en persoonlijk

Wat doet Haldu precies? Een directe, eerlijke, professionele én financieel aantrekkelijke brug slaan tussen vakmensen in de automotive en werkgevers. Haldu Groep is 100% professioneel en persoonlijk. Bovendien staan de behoeften van werknemers centraal. Wij vinden personeel belangrijk en staan altijd voor hen klaar. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer vakmensen zich bij Haldu aansluiten. Wil jij je ambities ontwikkelen en meer werkervaring opdoen? Bekijk het aanbod vacatures en vind de baan die op jouw lijf geschreven is. Want dat is waar we het voor doen, wat wij zijn er voor personeel!

Ambities stimuleren

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap krijg je alle begeleiding van een persoonlijke werkcoach. Persoonlijk contact in de werkplaats, maar ook individueel contact met jouw eigen werkcoach. Dit bevordert de medewerkerstevredenheid en dus ook jouw tevredenheid! Daarnaast stimuleren we ook jouw ambities. We bieden je een professioneel platform bij onze opdrachtgevers, zodat jij je ambities kan waarmaken. Wil je bijvoorbeeld doorgroeien tot servicemonteur? Dat kan! We zorgen er altijd voor dat jij de beste opleiding hebt , zodat je bij de leukste opdrachtgevers aan de slag kan. We werken bijvoorbeeld samen met Pon, Kwakman, Lexpoint, RMC en diverse Porsche Centra in Nederland.

Automonteur gezocht

Voel jij je helemaal thuis in een autogarage en zie jij jezelf wel werken als automonteur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers en voert verschillende werkzaamheden uit. Zo verricht je bijvoorbeeld onderhoud aan auto’s, ben je bezig met het analyseren en oplossen van storingen, het uitvoeren van reparaties en het verrichten van APK-keuringen. Ben jij een automonteur die werkt zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou! We bieden jou wekelijkse verloning volgens CAO, goede arbeidsvoorwaarden, een mooie baan bij een gerenommeerde dealer van mooie merken en bedrijfskleding.

Solliciteer direct

Spreekt werken bij Haldu jou aan? Wacht dan niet langer en bekijk onze vacatures voor automonteur. Zoek je elders in het land naar een baan als automonteur? Kijk gerust verder op onze website, want overal in het land hebben we namens grote bedrijven vacatures openstaan. Wil jij direct reageren op onze vacatures voor automonteur? Neem dan contact met ons op. Wij zien je binnenkort graag voor een kennismakingsgesprek. Heb je vragen over een vacature of over Haldu Groep? Laat het gerust weten, wij zijn er om je vragen te beantwoorden en om je verder te helpen.

Bekijk al onze vacatures

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.