'Up to a higher level' - Haldu Groep

‘Up to a higher level’

Leestijd: 3 minuten

Net als u, ontvang ik de ene na de andere uitnodiging voor events en seminars. Ik kan er mijn werkweek mee vullen. Maar mijn tijd is beperkt. En té vaak vormen die bijeenkomsten een zouteloze herhaling van zetten. Daarom kies ik voor de uitnodigingen die er écht toe doen, van relaties met wie wij intensief samenwerken waardoor wij elkaar kunnen versterken. Daar blok ik direct mijn agenda voor af.

Zoals onlangs voor het Dura Vermeer seminar ‘Up to a higher level’. Een geslaagde keuze, bleek al snel. Waarom? Dura Vermeer bewees opnieuw op een totaal ‘andere manier’ in de bouw te staan: toekomstgericht en informatiedelend. Een verademing!

Dit topklasse seminar bood de juiste mensen, een treffend thema en vooral die speciale ongedwongen sfeer van opdrachtgever Dura Vermeer waar ik mij zo in thuis voel. Het thema? ‘The next crisis’. Ofwel: durven we de lessen uit de vorige crisis onder ogen te zien én toe te passen?

Higher level

LinkedIn is mooi, maar contacten opdoen tijdens dit Dura Vermeer seminar beats it. Ik ging na dit seminar ook persoonlijk op een higher level naar huis. Verrijkt met kennis en contacten die ik, eenmaal terug op de zaak, heb gedeeld met mijn collega’s. Door hierbij aanwezig te zijn, presteer ik persoonlijk op een hoger niveau en betrek ik mijn omgeving er ook bij. En dat is het sneeuwbaleffect wat wij moeten beogen als wij willen samenwerken met elkaar. Precies wat Dura Vermeer doet.

Leef en werk naar je kernwaarden

Enthousiast verspreid ik de kernboodschap die ik meenam van dit seminar. Een boodschap die eigenlijk bevestigt wat wij vanuit Haldu Groep ook al jaren doen. Zakelijk succes draait om deze tweetrapsraket. 1) formuleer je onderscheidende kernwaarden en 2) draag die kernwaarden met al je medewerkers consequent uit, van directie tot bouwplaatsopruimer. Kortom, practice what you preach! Hoe makkelijk kan het zijn? De beste communicatie verloopt niet via dure reclamecampagnes, maar via je medewerkers zelf. Daarom investeert Haldu Groep consequent in haar mensen. We selecteren hen zorgvuldig, zelfs in het buitenland, leiden hen op en begeleiden hen bij elke opdracht. Als ware ambassadeurs dragen zij het unieke Haldu gevoel uit. En als het goed is, doet ook de leiding van het bedrijf dit. Eigenlijk zoals Henk Pluimers van Dura Vermeer ook rondliep tijdens ‘zijn’ seminar: ontspannen, positief delegerend en voor iedereen direct aanspreekbaar.

Aanvullend kreeg ik tijdens dit seminar een tweede boodschap bevestigd, en daarbij zou ik willen variëren op de titel van het seminar: ‘Up to a higher level’. Namelijk: ‘Together up to a higher level’.

‘Together up to a higher level’

Meer dan ooit draait het in de bouw om samenwerken. Samen maken we de projecten, niet langer door elkaar de loef af te steken met compleet uitgeklede inkoopprijzen, maar juist de synergie te zoeken in elkaars toegevoegde waarde en daar een relevante prijs aan te koppelen. Dit betekent dat Haldu Groep als toeleverancier zich ook positief kritisch kan opstellen richting een opdrachtgever. Niet bedoeld om te remmen, maar juist om te accelereren! Om, en daar heb je ‘m, ‘together’ naar een nog hoger resultaat te reiken.

Kortom, dit Dura Vermeer seminar was een frisse douche die bevestigde wat ik al dacht: succes maak je samen! Toekomstgericht en informatie delend. Een verademing!

Caspar Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie