Uitzendbureau bouw

Uitzendbureau bouw

Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een professionele en ambitieuze organisatie. Wij zijn hét uitzendbureau voor de bouw, techniek en automotive. We hebben contact met veel eersteklas opdrachtgevers in de bouw. Haldu focust zich binnen deze branche voornamelijk op functies als betontimmerman, ruwbouw timmerman, stelleur, opperman, metselaar, gevelmonteur, daktimmerman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Bekijk ons aanbod direct online en vind de baan die bij je past.

Voordelen werken in de bouw voor Haldu

Ontwikkel je talent en ambitie verder door voor ons aan de slag te gaan. Je profiteert van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid. Wij geven je een professioneel platform om je talent verder te ontwikkelen. Wij zijn je dankbaar dat je jouw vakmanschap inzet. In ruil daarvoor bieden we je een persoonlijke werkcoach die je begeleiding geeft van start tot ver daarna. Daarnaast ontvang je elke week precies op tijd je geld en leiden we je op tot erkend vakman. We zetten je in op basis van 40 uur per week. We leiden je graag op tot erkend vakman. Het leukste van alles? Je komt te werken bij A-merk bedrijven, dit staat ook nog eens goed op je cv.

Solliciteer direct

Haldu Groep koppelt ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen. Hiermee wordt het fundament gelegd voor een duurzame samenwerking met alle betrokkenen. Heb je ons uitgebreide aanbod bekeken en zit er een geschikte functie voor je tussen? Solliciteer dan direct. Vul je gegevens in en upload je cv. Er zal zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen worden. Haldu heeft als uitzendbureau voor de bouw de ambitie om de komende jaren nog verder te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler. Heb je vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op, onze medewerkers staan je graag te woord.

Bekijk vacatures

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in