Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Uitbreiding voor onze online marketing afdeling

By 10/11/2020april 19th, 2022No Comments
Home Uitbreiding voor onze online marketing afdeling

Uitbreiding voor onze online marketing afdeling

10/11/2020 | Leestijd: 3 minuten

Ons online marketing team is onlangs uitgebreid met Johan Rubrech. Hij is een online marketeer die niet alleen kan analyseren maar ook websites kan bouwen en online marketing kan toepassen waardoor de website van Haldu Groep beter gaat functioneren en beter vindbaar gaat worden.

Naam: Johan Rubrech
Functie: Online marketeer
In dienst sinds: 1 september 2020

Wie ben ik…
“Mijn naam is Johan Rubrech, ik ben geboren in Nijmegen en ik woon met mijn vrouw en 2 dochtertjes in Lent met een mooi uitzicht op de Waal en de skyline van Nijmegen. Ik heb ruim 20 jaar werkervaring in online marketing en het ontwikkelen van websites. Ik heb in verschillende branches gewerkt waaronder de evenementenbranche, tuinmeubelen, incasso advocaten, zakelijke hardware en nu dus de uitzendbranche. Als er iemand een passie voor zijn vak heeft, dan ben ik het wel. En hoe mooi is het dan, dat je van je hobby je beroep kunt maken.”

Wat mijn functie inhoudt…
“Als online marketeer analyseer ik veel. Ik zie bijvoorbeeld vrij snel wanneer er iets niet klopt binnen een website. Het voordeel is dat ik zelf wijzigingen kan doorvoeren in de code van de website. De meeste online marketeers kunnen dit niet en hebben daar een programmeur voor nodig. Design kan ik ook en daarmee kan ik dus volledige websites bouwen en beheren. Tevens kan ik websites vindbaar maken en zorg ik ervoor dat met hetzelfde aantal bezoekers er meer formulieren ingevuld worden, oftewel het verhogen van de conversie binnen een website. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen die ik doe, maar die wil ik je besparen.”

Ik wil bij Haldu Groep werken omdat…
“Juist omdat ik in zoveel branches heb gewerkt, is dit weer een geweldige uitdaging. Haldu Groep, nationaal en internationaal, omhoog tillen en het gehele online sollicitatieproces verbeteren en laagdrempeliger maken.”

Mijn werk bij Haldu Groep is leuk omdat…
“Ik heb mijn vrijheid en rapporteer iedere week wat er gedaan is. Een zeer fijne werkmethode. Ik kan hier meters maken en wordt niet belemmerd in mijn werk en ik kan ieder moment bij de directie binnenstappen voor vragen. De korte lijntjes zijn zeer fijn.”

Hoe typeer je in één zin Haldu Groep als werkomgeving?
“Een hechte club wat voelt als familie. Ik ga iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk en dat is wel eens anders geweest. Dat zegt dus iets over Haldu Groep.”

Mijn leukste moment bij Haldu Groep is…
“Ik werk nog niet zo lang bij Haldu Groep, maar de eerste weken ging ik mee met een accountmanager en dan zie je hoe het eraan toegaat op de bouw. Leuk om te zien.”

Wat niemand weet over mij, is dat ik…
“… ook ondernemer ben. Ik doe webdesign en online marketing voor opdrachtgevers. Ik heb bij NEC gevoetbald en mijn schoonouders wonen in Miami, wat voelt als thuiskomen.”

Mijn studieachtergrond is…
“Omdat ik bij NEC voetbalde ging ik naar het CIOS in Arnhem. Een pittige opleiding omdat sporten met theorie gecombineerd werd en daarna moest ik ook nog voetballen in de middag en avond. Uiteindelijk zag ik eind jaren 90 al in dat internet heel belangrijk zou gaan worden en heb ik me gespecialiseerd op dat gebied. Ik heb een management opleiding en een marketing opleiding gedaan en daarnaast gigantisch veel cursussen om mezelf altijd bij te scholen. Ik ben officieel Microsoft gecertificeerd waarmee ik kan laten zien dat ik over vaardigheden beschik die je nodig hebt om in verschillende technologieën innovatieve oplossingen toe te passen.”

Ik zie mezelf over 5 jaar…
“Dat is een sollicitatievraag. Het wordt tijd dat ik eens de rol als marketing manager ga bekleden. Mijn eigen team runnen en enthousiasmeren lijkt me geweldig.”

Leukste dag/tijd van het jaar is…
“Geef mij maar de lente en zomer, lekker de korte broek aan en in het zwembad liggen.”

Wat ik ooit nog wil doen in mijn leven is…
“In Florida wonen, als het dan nog niet gezonken is. Mijn vrouw en kinderen hebben een Amerikaans paspoort dus de stap kan ik maken als ik wil!”