Terugblikkend op een turbulent maar ook heel mooi jaar vol met bijzondere verhalen! | Haldu Groep

Terugblikkend op een turbulent maar ook heel mooi jaar vol met bijzondere verhalen!

Leestijd: 3 minuten

In deze speciale kerst- en einde jaareditie blikken we samen met een aantal opdrachtgevers terug op het bijna oude jaar. Overigens niet alleen op 2016 want in het eerste interview kijkt Henk van der Spek, personeelscoördinator bij Era Contour, samen met u terug op zijn werkzame leven om nu te gaan genieten van een welverdiend pensioen. Zijn collega Robert Rijntjes staat al in de startblokken om het stokje over te nemen die samen met u alvast vooruit blikt naar 2017. En wat is er in 2016 gebeurd met Haldu? Over dit alles en nog veel meer leest u in deze Haldu Nieuws.

Precies een jaar geleden hadden wij niet kunnen voorspellen dat 2016 zo’n mooi jaar zou worden. Haldu Groep is gestaag doorgegroeid door mooie samenwerkingen met u en onze opdrachtgevers op mooie en prestigieuze projecten. Een goed gevulde werkenportefeuilles wakkert de vraag naar meer vakkrachten aan, die wij gelukkig door onze inspanningen nog steeds goed kunnen vinden. Een flexibele bijdrage aan het resultaat van onze opdrachtgevers. Want wij zijn er voor personeel.

Namens het voltallige Haldu team wensen wij u alvast gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar toe.

“Onze betrokkenheid bij de cao medewerkers is altijd groot”

Henk van de Spek ging eind 2016 met pensioen, met als laatste functie personeelscoördinator bij Era Contour. “Mijn werkzaamheden bestonden voor namelijk uit het indelen van de ERA CAO medewerkers en, zo nodig, het aan vullen met medewerkers van de detacheringsbedrijven. Iedere week was ik verantwoordelijk voor het verwerken van de uren van de ERA medewerkers, zoals de kilometervergoedingen en de reisuren van de medewerkers verwerken, tevens de verlofuren bijhouden.” 

“Wat ik mooi vond aan mijn vak, is de grote betrokkenheid die we hebben bij speciaal de cao medewerkers. We hebben altijd een luisterend oor voor hen. Dat maakt dit vak mooi. Ze werken onder alle omstandigheden door, in weer en wind. Daar hebben we altijd begrip voor en stellen ons daar graag sociaal in op. Ik kijk daar met een goed gevoel op terug.”

In 2016, zijn laatste werkjaar, zag Henk het zienderogen beter gaan in de bouwsector. “Het gaat zeker de goede kant op. Want dit jaar ook voor mij bijzonder maakte, is dat ik mijn werkzaamheden overdroeg aan mijn opvolger. 2016 was dus voor mij heel bijzonder en die overdracht heb ik met een goed gevoel kunnen afronden, een heel proces. Alle werkzaamheden die ik jaren gedaan heb, zijn nu in vertrouwde handen overgegaan en dat markeert voor mij 2016.”

Fijn samenwerkingsjaar met Haldu Groep

“Ik kijk ook terug op een fijn samenwerkingsjaar met Haldu Groep. Als we bij hen vroegen om goed personeel, moest er soms iets geschoven en geregeld worden, maar we kwamen er altijd weer uit met elkaar, ook in 2016. We hebben samengewerkt op mooie projecten met Haldu Groep in 2016. Zoals een groot project in Utrecht, in een geslaagde combinatie van eigen metselaars en die van Haldu Groep. Dat is heel goed verlopen. Ook hebben we een zojuist afgerond project gedaan op IJburg in Amsterdam, met veel metselaars en timmerlieden van Haldu Groep. Met deze mensen hebben we in de eerste lijn te maken, maar ook de contacten met de Haldu Groep daarachter zijn constructief verlopen, hoofdzakelijk telefonisch. Hadden we snel iemand nodig, dan werd daar direct op gereageerd.”

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.