Technisch detacheringsbureau gezocht? | Haldu Groep

Technisch detacheringsbureau gezocht?

Ben jij op zoek naar werk in de techniekbranche en lijkt het je wel wat om te werken via een detacheringsbureau? Haldu Groep is een technisch detacheringsbureau gespecialiseerd in functies en vacatures in de techniek. Wij weten veel over dit vakgebied en kunnen jou de beste ondersteuning bieden als je via ons aan het werk gaat in de techniek. Wij hebben alleen techniekvacatures online staan van A-merk opdrachtgevers. Werken namens Haldu Groep betekent dus werken voor de beste opdrachtgevers. Het leuke aan werken voor Haldu Groep is ook dat je steeds bij wisselende projecten voor verschillende grote bedrijven aan het werk bent. Dit zorgt voor variatie in het werk dat je doet. Heb je interesse in werken in de techniek en wil je best werken via een technisch detacheringsbureau? Bekijk dan direct ons ruime aanbod van vacatures.

Werken voor Haldu Groep

Bij technisch detacheringsbureau Haldu Groep verwachten we van jou inzet, vakmanschap en enige vorm van talent. Als jij enthousiast bent en ons kan laten zien dat je gedreven bent om ervoor te gaan, dan bieden wij jou graag werk aan waarin jij je talenten kunt ontwikkelen. Werken voor Haldu Groep betekent dat je op de volgende dingen rekenen:

  • Een stipte wekelijkse uitbetaling;
  • Werken voor de beste opdrachtgevers;
  • Een opleiding tot erkend vakman;
  • Persoonlijke begeleiding.

Andere vakgebieden

Ben je eigenlijk niet op zoek naar een baan in de techniek, maar in een andere branche? Je vindt ook vacatures in de bouw, afbouw, utiliteitsbouw en automotive branche op de website van Haldu Groep.

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven