Techniek vacatures| Haldu Groep

Techniek vacatures

Bij Haldu Groep ben je aan het juiste adres voor een ruim aanbod techniek vacatures. Zoek je werk in de techniek? Via Haldu kun je snel en slim aan de slag gaan in deze branche. Of je nu al veel of weinig ervaring hebt, we helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan. Zowel een starter of ervaren vakman kan voor ons aan de slag gaan. We hebben diverse vacatures in de techniek voor je op een rijtje gezet zodat je snel op zoek kunt gaan naar een functie die bij je past. Mocht er niets tussen zitten voor je, vul dan de JobAlert in en we stellen je op de hoogte van de nieuwste vacatures die binnenkomen.

Waarom voor Haldu aan de slag gaan in de techniek?

Haldu Groep is dé leverancier van vakkrachten in de bouw, techniek en automotive. Wij hebben veel projecten door heel Nederland waar je aan de slag kunt gaan. Onze grote opdrachtgevers zijn continu op zoek naar gekwalificeerd personeel. Wat bieden wij jou?

  • Persoonlijke begeleiding
  • Stipte, wekelijkse betaling
  • Gecertificeerd gereedschap
  • Opleiding tot vakman

Heb je vragen of loop je ergens tegen aan, dan kun je altijd terecht bij je persoonlijke werkcoach. Wij zijn er voor personeel en doen er dan ook alles aan om de werksfeer zo prettig mogelijk te maken. Dat je voor A-merk bedrijven aan het werk gaat staat goed op je cv en geeft jou wat rust. Ben je wel gemotiveerd, maar heb je nog niet zoveel ervaring in de techniek? We leiden je graag op tot erkend vakman!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over de werkwijze van Haldu of heb je een vraag over één van onze techniek vacatures? Bel of mail ons gerust, we staan altijd voor je klaar en helpen je graag bij het vinden van een nieuwe baan.

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven