Techniek bedrijven

Techniek bedrijven

Stroomt techniek door je aderen? Dan ben jij het technische talent waar we naar op zoek zijn. Bij Haldu Groep kun je terecht voor banen bij de beste techniek bedrijven. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers. Al onze beschikbare vacatures in de techniek hebben we voor je bij elkaar gezet. Je kunt hier zoeken op functie of bekijk gemakkelijk de vacatures in jouw provincie. In de techniek werken regel je slim en snel via Haldu Groep.

Wat Haldu Groep jou te bieden heeft?

Wij selecteren de beste vakmensen om aan de slag te gaan bij onze werkgevers. Uiteraard zijn we je dankbaar dat je je talent in wilt zetten. In ruil hiervoor bieden we je persoonlijke begeleiding door je eigen werkcoach. Van sollicitatie tot je eerste werkdag op het project van de opdrachtgever en vér daarna. Ook ambities stimuleren we graag. Wij bieden jou een professioneel platform bij onze opdrachtgevers in de techniek om je ambities verder te ontwikkelen. Haldu wil zich altijd verbeteren. Onze samenwerking evalueren we dan ook graag. Mochten er volgens jou verbeterpunten zijn dan gaan we hier onmiddellijk mee aan de slag.

Hoe solliciteer je?

Heb je onze vacatures bekeken en spreekt één van onze techniek bedrijven je aan? Klik op de link bij de vacature en solliciteer direct. Vul je gegevens in en upload je cv, wij regelen de rest. Is het volgens ons een goede match, dan nemen we contact met je op om je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Meer weten? Bel of mail ons gerust!

Bekijk vacatures

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in