“Wij regelen alles op de achtergrond, zodat de vakmensen hun werk optimaal kunnen doen” | Haldu Groep

“Wij regelen alles op de achtergrond, zodat de vakmensen hun werk optimaal kunnen doen”

Leestijd: 2 minuten

Demi Nillessen is werkcoach bij Haldu Groep. “Dit werk doe ik nu bijna drie jaar. Ik ben twee jaar weggeweest bij Haldu Groep en kwam drie jaar geleden terug in de functie van werkcoach. Het directe contact met de vakmensen die we plaatsen is één van mijn hoofdtaken. Natuurlijk willen we hen zo goed mogelijk van dienst zijn, zodat zij op hun beurt weer vakwerk kunnen leveren voor de opdrachtgevers van Haldu Groep.”

Demi: “Ik begeleid onze vakmensen bijvoorbeeld ook als zij van bouw wisselen. Dat is altijd een bijzonder moment. Ze horen van mij waar de bouw is, wanneer ze verwacht worden en wat hun specifieke werkzaamheden zijn. Ook maak ik de contracten en dergelijken en houdt de dossiers op orde. Eigenlijk regelen wij op de achtergrond alles voor deze jongens, zodat zij zich kunnen concentreren op hun vakwerk.” Ook heeft Demi intern bij Haldu Groep contact met de accountmanager van de klant. “Mocht er iets zijn wat de voorman moet weten, dan geef ik dat door aan de accountmanager en die belt met de voorman. Zo houden we de lijnen voor de opdrachtgever heel helder en kort.”

“Er is niets leukers dan met oplossingen komen voor de vakmensen die voor ons werken”

Oplossingsgericht actief

Demi is helder over wat zij aan dit werk leuk vindt. “Het persoonlijke contact en ook het oplossingsgericht actief kunnen zijn. Er is niets leukers dan met oplossingen komen voor de vakmensen die voor ons werken. Onze taak als werkcoach is voor hen klaarstaan. Het gaat soms om hele kleine probleempjes, en het is dan leuk om te zien dat ze het waarderen als je ook maar een klein probleempje voor ze op kan lossen.”

Administratief alles pico bello geregeld

Ook onderling overleggen de werkcoaches met elkaar. “Eén keer in de week hebben we een afdelingsoverleg. Daar bespreken we wat er allemaal speelt. Een voorbeeld? We gaan nu naar het nieuwe jaar en daar moet een planning voor komen. Of neem de CAO’s: die gaan omhoog. Achter de schermen moet dat allemaal verwerkt worden voor de jongens zodat alles voor hen klopt. Soms hebben ze niet het idee dat dit er ook allemaal bij komt kijken. Begrijpelijk, want ze zien al dit administratieve werk niet, toch is het in hun voordeel, want daar doen we het voor!” Eveneens besteedt Demi aandacht aan de buitenlandse collega’s. “We hebben iemand die Pools spreekt en ons kan bijstaan als de vertaling in het Pools nodig is.”

Demi Nillessen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.