“Ik raad ook andere buitenlandse vaklieden aan om voor Haldu Groep te werken” | Haldu Groep

“Ik raad ook andere buitenlandse vaklieden aan om voor Haldu Groep te werken”

Leestijd: 2 minuten

Ulf Schmidt is van origine Duits, maar werkt inmiddels alweer bijna 11 jaar namens Haldu Groep op de meest uiteenlopende bouwwerken in Nederland. De bijna 54-jarige Ulf is een échte bouwer van betonbekisting, een timmerman dus. Een nuchtere vakman die houdt van zijn vak, en graag werkt voor Haldu Groep. “Zij behandelen mij heel goed.”

Ulf werkt graag in Nederland. “Het gaat er hier rustiger aan toe en je wordt ook beter betaald. Haldu Groep behandelt mij goed.” Inmiddels beheerst Ulf de Nederlandse taal perfect. “Dat heb ik geleerd van de Nederlandse collega’s. Dat is ook wel belangrijk om alle instructies op de bouw, maar ook veiligheidsinstructies goed te kunnen volgen en uitvoeren.” Ulf werkt bijna altijd alleen op projecten. “Ik werkte bijvoorbeeld in Rotterdam en Amsterdam en momenteel vlakbij Zwolle. Ik heb zelfstandig werk en krijg heel veel vrijheid van Haldu Groep om mijn vak goed uit te oefenen bij de Nederlandse opdrachtgevers van Haldu Groep.” Ulf gaat nog regelmatig naar Duitsland voor zijn vriendin.

“Ik heb één contactpersoon waar ik altijd bij terecht kan”

Altijd werk en op tijd betaald

Ulf is zich bewust van het tekort aan goede vaklieden in Nederland en weet dat Haldu Groep er alles aan doet dat tekort aan te vullen met het aantrekken van eersteklas vakmensen uit het buitenland. Ulf is er daar zelf ook één van. “Ik kan het iedereen aanraden om voor Haldu Groep te werken. Er is altijd werk, je wordt op tijd betaald en de collega’s op kantoor bij Haldu Groep zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik heb één contactpersoon waar ik altijd bij terecht kan. Eventuele problemen worden direct opgelost, er is eigenlijk nooit een probleem.”

Accent op veiligheid

Uiteraard krijgt Ulf bij aanvang van elk bouwproject de nodige veiligheidsinstructies. “De opdrachtgevers lichten ons goed in over de veiligheid. Haldu Groep zorgt ervoor dat ook de buitenlandse vaklieden de Nederlandse veiligheidsregels goed doorgronden”, besluit Ulf.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.