Projectleider bouw | Haldu Groep

Projectleider bouw

Als projectleider in de bouw ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere projecten in uitvoering van een A-merk bedrijf waar Haldu Groep rechtstreeks contact mee heeft. Dit doe je uiteraard in nauwe samenwerking met je eigen deskundige team. Werken in de bouw regel je slim en snel dankzij de vacatures van Haldu. Bekijk ons aanbod online en vindt de baan die aansluit op jouw wensen.

Veel soorten bouwvacatures

Naast projectleider in de bouw, bieden we nog vele andere vacatures in de bouw. Wij leggen voor deze branche de focus vooral op functies zoals stelleur, betontimmerman, gevelmonteur, opperman, bouwplaatsopruimer, metselaar, ruwbouw timmerman en afbouw timmerman. Er zit dus altijd wel een vacature bij die jou aanspreekt. Haldu is er voor haar personeel. Dit betekent dat wij jou het volgende bieden:

  • Opleiding tot vakman;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • De beste opdrachtgevers en projecten;
  • Stipte wekelijkse betaling.

Doordat we je opleiden als erkend vakman in jouw vak- of interessegebied kunnen we je gemakkelijk inzetten om aan de slag te gaan bij A-merk bedrijven, dit staat meteen goed op je cv en je ontwikkelt jezelf. We bieden ook persoonlijke begeleiding. Dit begint bij het solliciteren, de start van je nieuwe baan en nog ver daarna. Je staat er dus nooit alleen voor. Bij Haldu ben je ervan verzekerd dat je elke week stipt op tijd je salaris ontvangt, ook dat werkt wel zo prettig.

Meld je bij ons aan!

Vind jij zekerheid ook fijn klinken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct op één van onze vacatures projectleider in de bouw. Wij snappen dat je je ambitie verder wilt ontwikkelen. Bij Haldu Groep ben je daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden jou een online platform om hiermee aan de slag te gaan. Heb je een vraag over een vacature? Bel of mail ons gerust!

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.