Open Dag Haldu Groep, een groot succes! | Haldu Groep

Open Dag Haldu Groep, een groot succes!

Leestijd: 2 minuten

Haldu Groep opende zaterdag 16 april jl. haar deuren voor zowel haar huidige als toekomstige medewerkers. Zowel jong als oud kwam in groten getale naar ons mooie pand in Groesbeek. Op deze drukbezochte open dag kregen zij een indruk van onze organisatie. Bijvoorbeeld door persoonlijk kennis te maken met hun eigen werkcoach. Of door van gedachten te wisselen met collega-vaklieden. Kortom, we boden een gevarieerd dagprogramma, onze bezoekers werden dan ook zeker verwend en in het zonnetje gezet!

Al voor 10 uur stonden de eerste bezoekers op de stoep. Zij werden hartelijk ontvangen door ons enthousiaste team. Een ieder kreeg een rondleiding waarin tevens verteld werd over onze werkwijze, interne processen en de gedegen samenwerking tussen de diverse afdelingen.

Uitdagingen genoeg

Vakmannen houden van een uitdaging, dus uiteraard hadden wij diverse activiteiten georganiseerd, waaruit een winnaar naar voren kwam. Gepassioneerd en gedreven, zoals onze vaklieden zijn, sloegen zij aan het boomzagen en spijker slaan. Ook een spelletje Jenga mocht niet ontbreken evenals een veiligheidsquiz. De directie van Haldu Groep was niet te beroerd om zelf ook de handen uit de mouwen te steken! Immers, alle hout is geen timmerhout!

Volop prijzen te winnen

Ruim 10 werknemers en bezoekers hebben schitterende prijzen gewonnen. Deze vielen uiteraard in de smaak met als klap op de vuurpijl een all-in vakantie voor 2 personen naar Turkije in een 4 sterrenresort! De vakman die deze reis won, heeft dit ook dubbel en dwars verdiend.

Al met al een zeer geslaagde dag

“Bouwen aan de toekomst” was het motto van de dag en bouwen doe je met elkaar en op elkaar! Daar hebben we zaterdag 16 april jl. een zeer goede start mee gemaakt. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie