Op zoek naar werk in de techniek?

Op zoek naar werk in de techniek?

Haldu Groep beschikt over een zeer grote hoeveelheid vacatures in de techniek. Ben jij dus op zoek naar werk in de techniek? Dan kun je via Haldu Groep aan het werk in de techniekbranche. Het doet er niet toe of je nu al wel of geen ervaring hebt in de techniek, we hebben zeer diverse vacatures online staan. Zowel starters als ervaren vakmensen kunnen via Haldu Groep werk vinden. Wij zetten allerlei soorten functies in de techniek voor je op een rij, zodat jij snel kunt zoeken naar werk in de techniek dat past bij jou en dat jouw interesse wekt.

Werken voor Haldu Groep

Als je bij Haldu Groep komt werken krijg je in ruil voor jouw inzet, vakmanschap en talent persoonlijke begeleiding van ons gedurende je werkproces. Je kunt terecht bij je persoonlijke werkcoach voor een goed gesprek als je ergens tegenaan loopt op werkgebied. Haldu Groep is er voor personeel, dus we doen als werkgever graag ons best om het werk voor jou zo prettig mogelijk te maken. Naast de één-op-één begeleiding mag je rekenen op een wekelijkse uitbetaling van je loon. Voor zo’n 40 uur in de week werk jij op een project waar we jou op dat moment inzetten. Je werkt namens Haldu Groep altijd voor A-merk opdrachtgevers. Werken voor de opdrachtgevers van Haldu staat altijd goed op je cv. We bieden je graag een vast aantal uren (40) per week, omdat dit wederzijdse zekerheid oplevert. Heb je nog niet veel ervaring in de techniek, maar wil je wel een bepaalde gespecialiseerde functie kunnen invullen? Dan kan Haldu Groep je opleiden tot erkend vakman. Zo zorgen we samen dat jij jezelf blijft ontwikkelen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Haldu Groep of heb je een vraag over onze vacatures? Neem dan gerust contact moet ons op. We helpen je graag aan werk in de techniek!

Bekijk vacatures

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in