Op zoek naar werk ik de techniek? | Haldu Groep

Op zoek naar werk in de techniek?

Haldu Groep beschikt over een zeer grote hoeveelheid vacatures in de techniek. Ben jij dus op zoek naar werk in de techniek? Dan kun je via Haldu Groep aan het werk in de techniekbranche. Het doet er niet toe of je nu al wel of geen ervaring hebt in de techniek, we hebben zeer diverse vacatures online staan. Zowel starters als ervaren vakmensen kunnen via Haldu Groep werk vinden. Wij zetten allerlei soorten functies in de techniek voor je op een rij, zodat jij snel kunt zoeken naar werk in de techniek dat past bij jou en dat jouw interesse wekt.

Werken voor Haldu Groep

Als je bij Haldu Groep komt werken krijg je in ruil voor jouw inzet, vakmanschap en talent persoonlijke begeleiding van ons gedurende je werkproces. Je kunt terecht bij je persoonlijke werkcoach voor een goed gesprek als je ergens tegenaan loopt op werkgebied. Haldu Groep is er voor personeel, dus we doen als werkgever graag ons best om het werk voor jou zo prettig mogelijk te maken. Naast de één-op-één begeleiding mag je rekenen op een wekelijkse uitbetaling van je loon. Voor zo’n 40 uur in de week werk jij op een project waar we jou op dat moment inzetten. Je werkt namens Haldu Groep altijd voor A-merk opdrachtgevers. Werken voor de opdrachtgevers van Haldu staat altijd goed op je cv. We bieden je graag een vast aantal uren (40) per week, omdat dit wederzijdse zekerheid oplevert. Heb je nog niet veel ervaring in de techniek, maar wil je wel een bepaalde gespecialiseerde functie kunnen invullen? Dan kan Haldu Groep je opleiden tot erkend vakman. Zo zorgen we samen dat jij jezelf blijft ontwikkelen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Haldu Groep of heb je een vraag over onze vacatures? Neem dan gerust contact moet ons op. We helpen je graag aan werk in de techniek!

Nijhuis Bouw

“Ik vind het sterk dat jullie medewerkers zo lang op onze werken staan. Ook op onze projecten in het oosten. Dat maak ik niet vaak mee met uitleners.”

Nijhuis Bouw, Derk ter Harmsel

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven