Vacatures betontimmerman Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures betontimmerman Noord-Brabant

Wil jij graag aan het werk als Betontimmerman? Dat is mooi, want Haldu Groep heeft vacatures voor Betontimmerman in Noord-Brabant. Haldu Groep is een detacheerder voor bouw-, technische en automotive bedrijven. Wij brengen vraag en aanbod van werkzoekenden en werkgevers samen op onze website. Zo zorgen we er graag voor dat alle vacatures door geschikte mensen worden ingevuld en dat jij overzichtelijk naar vacatures kan zoeken.

Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de bouw en andere sectoren. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot onder andere heel veel bouwvacatures. Aan de slag gaan als betontimmerman, metselaar of stelleur regel je dus het snelst en het slimst via de bouwvacatures van Haldu Groep.

Jouw persoonlijke werkcoach

Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen om die vervolgens te koppelen aan de beste opdrachtgevers die vrijwel altijd werk hebben. Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een ambitieus en professioneel bedrijf. Onze visie is het uitzenden van zoveel mogelijk vaklieden in de bouw, techniek en automotive. Bij Haldu Groep krijg je tevens volop de ruimte voor jouw eigen ervaring en inbreng. Dat werkt voor iedereen het prettigst en zo blijft het werk voor jou leuk en uitdagend.

Haldu Groep wijst aan iedere nieuwe werknemer een persoonlijke werkcoach toe. Deze werkcoach zal jou begeleiden in je werkproces. Dit is een extra ondersteuning van ons, omdat jij jouw talent en vakmanschap inzet namens Haldu Groep. Wij zetten jou graag aan het werk bij A-merk bedrijven en we leiden je op tot erkend vakman. We helpen je vanaf je sollicitatie tot de start bij je nieuwe werk en vér daarna. Je krijgt dus persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach en elke week op vaste momenten krijg jij je geld. Wij vinden het belangrijk dat dit goed geregeld is. Werken bij Haldu Groep staat goed op je cv én nog veel belangrijker: het geeft rust in je hoofd. Jij bent lekker aan het werk voor grote opdrachtgevers en wij hebben tevreden opdrachtgevers dankzij jouw inzet! Haldu is er voor het personeel.

Bekijk alle vacatures

Heb je interesse in werken bij Haldu Groep? Bekijk dan de vacatures Betontimmerman in Noord-Brabant of onze andere vacatures.

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.