Vacatures betontimmerman Noord-Brabant | Haldu Groep

Vacatures betontimmerman Noord-Brabant

Wil jij graag aan het werk als Betontimmerman? Dat is mooi, want Haldu Groep heeft vacatures voor Betontimmerman in Noord-Brabant. Haldu Groep is een detacheerder voor bouw-, technische en automotive bedrijven. Wij brengen vraag en aanbod van werkzoekenden en werkgevers samen op onze website. Zo zorgen we er graag voor dat alle vacatures door geschikte mensen worden ingevuld en dat jij overzichtelijk naar vacatures kan zoeken.

Haldu Groep heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de bouw en andere sectoren. Daardoor hebben we rechtstreeks toegang tot onder andere heel veel bouwvacatures. Aan de slag gaan als betontimmerman, metselaar of stelleur regel je dus het snelst en het slimst via de bouwvacatures van Haldu Groep.

Jouw persoonlijke werkcoach

Bij Haldu Groep selecteren we de beste vakmensen om die vervolgens te koppelen aan de beste opdrachtgevers die vrijwel altijd werk hebben. Werken bij Haldu Groep betekent werken bij een ambitieus en professioneel bedrijf. Onze visie is het uitzenden van zoveel mogelijk vaklieden in de bouw, techniek en automotive. Bij Haldu Groep krijg je tevens volop de ruimte voor jouw eigen ervaring en inbreng. Dat werkt voor iedereen het prettigst en zo blijft het werk voor jou leuk en uitdagend.

Haldu Groep wijst aan iedere nieuwe werknemer een persoonlijke werkcoach toe. Deze werkcoach zal jou begeleiden in je werkproces. Dit is een extra ondersteuning van ons, omdat jij jouw talent en vakmanschap inzet namens Haldu Groep. Wij zetten jou graag aan het werk bij A-merk bedrijven en we leiden je op tot erkend vakman. We helpen je vanaf je sollicitatie tot de start bij je nieuwe werk en vér daarna. Je krijgt dus persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach en elke week op vaste momenten krijg jij je geld. Wij vinden het belangrijk dat dit goed geregeld is. Werken bij Haldu Groep staat goed op je cv én nog veel belangrijker: het geeft rust in je hoofd. Jij bent lekker aan het werk voor grote opdrachtgevers en wij hebben tevreden opdrachtgevers dankzij jouw inzet! Haldu is er voor het personeel.

Bekijk alle vacatures

Heb je interesse in werken bij Haldu Groep? Bekijk dan de vacatures Betontimmerman in Noord-Brabant of onze andere vacatures.

Kropman Installatietechniek

“Tot op heden bleek het voor ons lastig om goed invulling te geven aan de SROI eis in diverse projecten. In het project ‘Theater en Wereld van Ontmoeting’ in Emmen zijn we met Haldu Groep in zee gegaan om ...

Kropman Installatietechniek, Barbara Patotzka

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven