Nieuwe spelregels bedrijfskleding Haldu Groep - Haldu Groep

Nieuwe spelregels bedrijfskleding Haldu Groep

Leestijd: 2 minuten

Uiteraard wil Haldu Groep dat jij er als vakman of vakvrouw pico bello bijloopt op het werk, dus geven we je mooie, stevige en beschermende bedrijfskleding. Bij Haldu Groep is receptioniste Erika Egelie daar verantwoordelijk voor. Graag vertelt zij jullie over de laatste spelregels.

Wanneer heb je eigenlijk recht op bedrijfskleding als je voor Haldu Groep werkt?

“Als je minimaal twee weken achter elkaar voor Haldu Groep hebt gewerkt, heb je recht op bedrijfskleding. Je moet wel een goede evaluatie hebben. Je betaalt in principe niet voor het pakket, je krijgt het als een schenking, maar als je eerder dan de 48 weken uit dienst gaat dan wordt het naar rato verrekend met het loon. Het wordt dus niet eerst verrekend met het loon.”

Waarom gaan we terug van drie soorten naar één soort kledingpakket?

“Eerder had je keuze uit drie kledingpakketten. Dat is vanaf mei teruggebracht naar één kwalitatief hoogwaardig standaardpakket waarin we de meest populaire kledingstukken uit de drie eerdere pakketten hebben samengevoegd. Je krijgt dus nu het beste van het beste én je bent direct voor alle werkseizoenen klaar.”

Waar bestaat dit standaard kledingpakket uit?

“Een werkbroek, een sweater, een t-shirt, een jas en Grisport schoenen. Behalve de schoenen staat op alle andere onderdelen het logo van Haldu Groep.”

Hoe vaak mag je een nieuw kledingpakket bestellen?

“Eén keer per kalenderjaar vergoeden wij een nieuw kledingpakket. Heb je bijvoorbeeld in mei 2018 besteld? Dan zou je alweer in januari 2019 mogen bestellen.”

Hoe moet je je kledingpakket bestellen?

“Eerder kregen we bestellingen binnen vanuit allerlei hoeken, zoals via de werkcoaches, de accountmanagers en onze buitendienstmedewerkers. Zij deden dat dan voor de vakmensen in het veld. Ook kregen we bestellingen binnen via de e-mailbox en vaak ook mondeling. Nu nemen we alleen compleet ingevulde bestelformulieren aan via de buitendienst en de mail, dus niet meer mondeling. De uitlevering is vaak een kwestie van dagen, uitzonderingen daargelaten.”

Op onze Download-pagina vind je zowel de nieuwe flyer voor bedrijfskleding als je de nieuwe bestellijst.

bedrijfskleding

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.