Metselaar Daniël Manders van Haldu Groep naar ERA Contour - Haldu Groep

Metselaar Daniël Manders van Haldu Groep naar ERA Contour

Leestijd: 3 minuten

Daniël Manders is een topper! Deze betrouwbare en vakkundige metselaar vertoonde zijn vaardigheden jarenlang via Haldu Groep. In de afgelopen acht jaar werd Daniël constant door één en dezelfde opdrachtgever van Haldu Groep teruggevraagd: ERA Contour. Daniël besloot per 2 juli in dienst te treden van ERA Contour. Weliswaar een verlies voor Haldu Groep, maar een aanwinst voor onze klant, en daar gaat het om!

“Haldu laat mij probleemloos gaan, en dat vind ik supersportief!”

Daniël licht zijn overstap graag toe. “Ik heb ongeveer een kleine acht jaar voor Haldu Groep gewerkt en al die tijd ook concreet voor ERA Contour. Als je zolang voor hetzelfde bedrijf werkt, ga je de mensen daar meer zien als je collega’s dan de mensen van Haldu Groep. Ook deed ik bijvoorbeeld niet mee als er cursussen voor de vaste medewerkers van ERA Contour werden georganiseerd. Uiteindelijk wilde ik er helemaal bij horen, vooral bij de groep mensen met wie ik al acht jaar aan het werk was, en heb ik gevraagd of ik in vaste dienst mocht komen.”

Alle seinen op groen

ERA Contour wilde uiteraard niet de uitstekende relatie met Haldu Groep schaden, maar na goed overleg met alle betrokkenen, ook Haldu Groep, ging voor Daniël het sein op groen. “Haldu Groep heeft zich absoluut positief opgesteld. Jammer voor hen uiteraard, maar ze gunden het mij wel. We hebben altijd uitstekend samengewerkt en ik wilde hen niet voor het hoofd stoten. Maar Haldu Groep laat mij probleemloos gaan en dat vind ik supersportief.”

Ketensamenwerking

Caspar Jansen, directeur van Haldu Groep, is hoe dan ook trots op de overstap van Daniël. “Wij zien deze overstap van Daniël als een perfect staaltje van samenwerking. Een kwestie van leven en laten leven. Haldu Groep staat echt voor de Groep, maar óók voor het individu. Zeker als het gaat om kanjers als Daniël Manders die jaren achtereen tot volle tevredenheid bij ons zijn vakvaardigheden heeft vertoond. Dat hij nu naar een nieuwe werkgever overstapt waarvoor hij via Haldu Groep al jaren heeft gewerkt, vervult mij met grote trots. ERA Contour is in mijn ogen een partner die snapt wat ketensamenwerking is.”

Aanbeveling

Daniël is goed te spreken over de samenwerking met Haldu Groep. “Ik kan hen van harte aanbevelen bij andere vakmensen die overwegen ook voor Haldu Groep te gaan werken. En dat zal ik ook altijd blijven doen! Uiteraard kan ik alleen vanuit mijn eigen ervaring spreken, maar ik zie hen als een heel goed uitzendbureau. De betaling is altijd op tijd en in orde. Ook heb je een vaste contactpersoon bij wie je met al je vragen terecht kunt, en alle communicatie klopt. Ik vind dit belangrijke speerpunten. Als je voor een bedrijf werkt, moet je hierop kunnen vertrouwen en dat kan bij de Haldu Groep.”

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.