Solliciteren | Haldu Groep

Solliciteren

Je solliciteert nu voor de functie:
  • Contactgegevens
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • +31 (0)24 397 7536
    Ma – Vr: 8.30 – 17.00 uur.

Claudia van Bergen
Recruitment Manager Claudia van Bergen
Altijd goed geregeld
  • Wij zijn er voor personeel
  • Werkzekerheid voor onbepaalde tijd
  • Werken bij de mooiste merken

Vele tevreden medewerkers gingen je voor:

“Sinds 2014 werk ik voor Haldu Groep en ik doe dat met veel plezier. Ze zorgen dat ik constant aan het werk blijf, waardoor ik altijd verzekerd ben van arbeid. Gelukkig voldoet het werk ook aan mijn wensen. Voor al mijn vragen krijg ik altijd goede respons. Al met al een zeer prettig bedrijf om voor te werken.”

Co Kwint

Co Kwint

Medewerker

“Mijn ervaring met Haldu Groep is zeer positief. Altijd hetzelfde aanspreekpunt, altijd de mogelijkheid tot communiceren. Betaling perfect in orde en persoonlijke betrokkenheid, dit vind ik nog wel een van de meest waardevolle punten bij Haldu Groep. Dus al met al zeer content met Haldu Groep.”

Aad van Bakel

Aad van Bakel

Medewerker

“Haldu Groep is een leuke en gezellig organisatie om voor te werken. Ik werk met fijne collega’s bij altijd leuke en mooie projecten. Ook uitbetalingen zijn altijd stipt op tijd. Donderdagmiddag heb ik mijn geld van de week daarvoor binnen. Beter kan dus niet. Ook als ik vragen heb over wat voor zaken ook, ik bel en het wordt altijd meteen opgepakt en opgelost. Ik werk er nu 5 jaar en ik zou niet anders meer willen. Kortom, een fijn bedrijf met hele leuke collega’s en mensen die op kantoor zitten. Het kan eigenlijk niet beter.”

Co Kwint

Patrick van Gijzen

Medewerker

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven