Ik zoek werk in de bouw | Haldu Groep

Help! Ik zoek werk in de bouw

Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Dan kan Haldu Groep uitkomst bieden. Wij zoeken continu naar vakmensen zoals timmermannen, schilders, plafondmonteurs, betontimmermannen, stelleurs, gevelmonteurs, bouwplaatsopruimers, metselaars en dakdekkers. Haldu Groep focust wat betreft vacatures in de bouw vooral op dit soort functies. Wil jij je ambitie en talent in de bouw verder ontwikkelen? Bekijk dan gauw onze openstaande vacatures en neem contact met ons op bij interesse. Wij helpen jou graag aan werk en we zijn benieuwd wat voor vakmanschap jij te bieden hebt. Als we passend werk voor jou hebben gevonden, kan jij gaan werken bij één van onze eersteklas opdrachtgevers. Hier zullen we je goed in begeleiden, zodat jij er helemaal klaar voor bent en lekker aan de slag kunt!

Werken voor Haldu Groep

Heb jij jezelf al vaak horen zeggen: “Ik zoek werk in de bouw”? Dan is het tijd om daadwerkelijk werk te vinden in de bouw. Haldu Groep maakt het alle werkzoekenden in de bouw graag makkelijk door bouwvacatures van A-merk bedrijven op onze website te clusteren. Namens Haldu kun jij aan de slag gaan in de bouw voor grote bedrijven. Haldu stelt jou dan als expert ter beschikking aan een opdrachtgever. Maar wij laten je dan niet zomaar aan je lot over. Bij Haldu ben je verzekerd van goede begeleiding, stipte, wekelijkse betaling, bijscholing en de beste opdrachtgevers, kortom: altijd goed geregeld.

Ja, ik zoek werk in de bouw!

Als je na dit gelezen te hebben nog steeds denkt: “Ja, ik zoek absoluut werk in de bouw!” Wacht dan niet langer en pak je kans door te solliciteren bij Haldu Groep. Wij stimuleren jouw ambities en bieden je een professioneel platform om mooie projecten te vinden bij onze opdrachtgevers in de bouw. Aarzel niet en solliciteer direct. Wij helpen je graag verder!

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.