Ik zoek werk in de bouw | Haldu Groep

Help! Ik zoek werk in de bouw

Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Dan kan Haldu Groep uitkomst bieden. Wij zoeken continu naar vakmensen zoals timmermannen, schilders, plafondmonteurs, betontimmermannen, stelleurs, gevelmonteurs, bouwplaatsopruimers, metselaars en dakdekkers. Haldu Groep focust wat betreft vacatures in de bouw vooral op dit soort functies. Wil jij je ambitie en talent in de bouw verder ontwikkelen? Bekijk dan gauw onze openstaande vacatures en neem contact met ons op bij interesse. Wij helpen jou graag aan werk en we zijn benieuwd wat voor vakmanschap jij te bieden hebt. Als we passend werk voor jou hebben gevonden, kan jij gaan werken bij één van onze eersteklas opdrachtgevers. Hier zullen we je goed in begeleiden, zodat jij er helemaal klaar voor bent en lekker aan de slag kunt!

Werken voor Haldu Groep

Heb jij jezelf al vaak horen zeggen: “Ik zoek werk in de bouw”? Dan is het tijd om daadwerkelijk werk te vinden in de bouw. Haldu Groep maakt het alle werkzoekenden in de bouw graag makkelijk door bouwvacatures van A-merk bedrijven op onze website te clusteren. Namens Haldu kun jij aan de slag gaan in de bouw voor grote bedrijven. Haldu stelt jou dan als expert ter beschikking aan een opdrachtgever. Maar wij laten je dan niet zomaar aan je lot over. Bij Haldu ben je verzekerd van goede begeleiding, stipte, wekelijkse betaling, bijscholing en de beste opdrachtgevers, kortom: altijd goed geregeld.

Ja, ik zoek werk in de bouw!

Als je na dit gelezen te hebben nog steeds denkt: “Ja, ik zoek absoluut werk in de bouw!” Wacht dan niet langer en pak je kans door te solliciteren bij Haldu Groep. Wij stimuleren jouw ambities en bieden je een professioneel platform om mooie projecten te vinden bij onze opdrachtgevers in de bouw. Aarzel niet en solliciteer direct. Wij helpen je graag verder!

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Strukton Worksphere

“Haldu|DeGraaf, voorheen DeGraaf, is al jarenlang een betrouwbare partner van Strukton voor inzet van tijdelijke technische vaklieden.”

Strukton Worksphere, Rik Verhoef

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven