Ik zoek werk in de bouw | Haldu Groep

Help! Ik zoek werk in de bouw

Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Dan kan Haldu Groep uitkomst bieden. Wij zoeken continu naar vakmensen zoals timmermannen, schilders, plafondmonteurs, betontimmermannen, stelleurs, gevelmonteurs, bouwplaatsopruimers, metselaars en dakdekkers. Haldu Groep focust wat betreft vacatures in de bouw vooral op dit soort functies. Wil jij je ambitie en talent in de bouw verder ontwikkelen? Bekijk dan gauw onze openstaande vacatures en neem contact met ons op bij interesse. Wij helpen jou graag aan werk en we zijn benieuwd wat voor vakmanschap jij te bieden hebt. Als we passend werk voor jou hebben gevonden, kan jij gaan werken bij één van onze eersteklas opdrachtgevers. Hier zullen we je goed in begeleiden, zodat jij er helemaal klaar voor bent en lekker aan de slag kunt!

Werken voor Haldu Groep

Heb jij jezelf al vaak horen zeggen: “Ik zoek werk in de bouw”? Dan is het tijd om daadwerkelijk werk te vinden in de bouw. Haldu Groep maakt het alle werkzoekenden in de bouw graag makkelijk door bouwvacatures van A-merk bedrijven op onze website te clusteren. Namens Haldu kun jij aan de slag gaan in de bouw voor grote bedrijven. Haldu stelt jou dan als expert ter beschikking aan een opdrachtgever. Maar wij laten je dan niet zomaar aan je lot over. Bij Haldu ben je verzekerd van goede begeleiding, stipte, wekelijkse betaling, bijscholing en de beste opdrachtgevers, kortom: altijd goed geregeld.

Ja, ik zoek werk in de bouw!

Als je na dit gelezen te hebben nog steeds denkt: “Ja, ik zoek absoluut werk in de bouw!” Wacht dan niet langer en pak je kans door te solliciteren bij Haldu Groep. Wij stimuleren jouw ambities en bieden je een professioneel platform om mooie projecten te vinden bij onze opdrachtgevers in de bouw. Aarzel niet en solliciteer direct. Wij helpen je graag verder!

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.