Haldu Groep wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017! - Haldu Groep

Haldu Groep wenst u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017!

Leestijd: 3 minuten

In deze nieuwsbrief willen we iedereen uiteraard fijne kerstdagen en een mooi en gezond 2017 wensen! Daarnaast hebben we de nieuwsbrief samengesteld met leuke interviews, informatie over de vakantie en gewerkte uren in week 52 en week 1 én komt er uiteraard een humoristisch filmpje in terug. Maar eerst vertellen wij hoe wij 2016 ervaren hebben en hoe wij ervoor zorgen dat er in 2017 meer vrouwen op de bouw komen! 

Precies een jaar geleden hadden wij niet kunnen voorspellen dat 2016 zo’n mooi jaar zou worden. Haldu Groep is in 2016 gegroeid naar een hele mooie club vakkrachten. Deze vakkrachten kunnen wij de komende jaren ook weer volop werk bieden op onze prestigieuze projecten. Gezien wij voor de komende jaren alweer een goed gevulde werkportefeuille hebben, zijn wij naast onze huidige Haldu Helden dringend op zoek naar nieuwe Helden, die zich in 2017 bij ons heldenteam willen aansluiten. Dus ben jij, of ken jij nog vakkrachten die op de projecten bij mooie opdrachtgevers als Dura Vermeer, Bam, Era Contour, Nijhuis, Sprangers, J.P. van Eesteren, Slokker, Waal, Pon, Kwakman, Lexpoint, Van den Udenhout, RMC, Porsche Centrum Eindhoven en Autohaag Zeeuw en nog vele anderen willen werken, meld je dan bij ons en wordt ook een Haldu Held.

Namens het voltallige team Haldu Groep wensen wij u alvast gezellige feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar toe.

Vanaf 2017 vaker vrouwen op de bouw dankzij Haldu Groep!

De laatste maanden van 2016 hebben wij nog meer aandacht besteed aan projectbezoeken. Niet alleen de mannen van de buitendienst brengen bezoeken aan de werknemers, maar ook de vrouwen van de afdeling werving en selectie nemen regelmatig een kijkje op de bouw en in de autogarages. Onze slogan luidt ‘Wij zijn er voor personeel’ en dat willen we graag ook uitstralen en verwezenlijken. Hoe kan dat beter dan de vakmannen persoonlijk bezoeken om te vragen hoe het gaat en wat we nog meer voor hen kunnen betekenen. Wij willen er simpelweg voor ons personeel zijn!

Ook in 2017 blijft de afdeling werving en selectie dit uiteraard doen en starten zij in week 3 met de bezoeken. Wij willen jullie hier graag bij betrekken.

Afgelopen jaar kozen de dames zelf de projecten uit die ze wilden bezoeken. Hierbij keken ze naar de verschillende sectoren waarin wij ons bevinden en de kennis die daarbij hoort. Om de vakmannen zo goed mogelijk te begrijpen, kozen ze steeds verschillende projecten om ervaringen op te doen. Natuurlijk bezochten ze ook vakmannen waarvan ze het gezicht nog nooit hadden gezien. Want waar het daadwerkelijk om gaat, is persoonlijk contact!

Ook jullie kunnen zorgen voor een vrouw op de bouw!

Lopen jullie ergens tegenaan of willen jullie persoonlijke zaken graag live met jullie werkcoach bespreken? Laat het ons dan gerust weten. Wij pakken onze planning erbij en kijken wanneer jouw werkcoach tijd heeft om een bezoek te brengen. Natuurlijk komen we niet alleen voor de gezelligheid. Wij laten de drukke dames alleen komen als jullie serieuze dingen willen bespreken, waarmee zij jullie uiteraard graag willen helpen!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.