“Haldu Groep regelt echt álles voor mij en de andere buitenlandse vakmensen” - Haldu Groep

“Haldu Groep regelt echt álles voor mij en de andere buitenlandse vakmensen”

Leestijd: 2 minuten

Eén van de vele buitenlandse werknemers van Haldu Groep is Pal Hegedus. Hij is 44 en werkt al sinds 2013 jaar in Nederland en sinds 2015 als metal stud monteur voor de opdrachtgevers van Haldu Groep. Dit werk deed hij eerder in Hongarije, Duitsland en Oostenrijk. Pal: “Het is heel fijn om voor Haldu Groep te werken.” Naast metal stud, doet Pal ook wanden en plafonds. De manier van werken in metal stud is in Nederland nagenoeg gelijk aan die van Hongarije, dus kon Pal snel aan de slag voor de klanten van Haldu Groep.

Goede begeleiding vanuit Haldu Groep

“Als ik naar een klant ga van Haldu Groep voor een nieuw project, word ik heel goed voorbereid en begeleid”, vertel Pal. “We maken samen kennis met de voorman, ik hoor wat de opdracht is, welk gereedschap moet worden gebruikt en ook wat er precies van mij wordt verwacht. Daarnaast is er heel veel aandacht voor veiligheid op de bouw, in tegenstelling tot in Hongarije. Ik vind die aandacht voor veiligheid zelf ook heel belangrijk.”

Stipte salarisbetaling

“Ik hou erg van Haldu Groep, de mensen die er werken en alle aandacht die je krijgt. Ze zijn aardig en als ik ook maar ergens hulp bij nodig heb, staan ze klaar.” Pal werkt doorgaans vijf dagen per week. “Maar als de klus erom vraagt, ga ik gewoon op zaterdag door, geen probleem.” Ook is Pal erg tevreden over de betaling door de Haldu Groep. “Ik krijg mijn salaris elke week precies op het exacte moment gestort: op donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur. Dat geeft heel veel rust en zekerheid.”

Inmiddels ook familie in Nederland

Pal woont in Nederland en sinds kort heeft ook zijn familie zich bij hem gevoegd en huren ze een huis in Noord-Brabant, vlakbij Breda. “Ook bij alle rompslomp daaromheen hebben ze mij geholpen.” Terugverlangen naar werken en wonen in Hongarije doet Pal niet, hoewel hij ook een huis in Hongarije heeft. “Ik wil hier graag blijven werken en wonen, onze zoon gaat inmiddels naar school in Nederland.”

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.