“Haldu Groep heeft mij met open armen terug ontvangen!” - Haldu Groep

“Haldu Groep heeft mij met open armen terug ontvangen!”

Leestijd: 2 minuten

Timmerman Alfred Bakker werkte tientallen jaren in de sales als account manager. In Afrika leidde hij vervolgens als directeur een bouwbedrijf. Hier ontmoette hij ook zijn partner: “De corruptie dreef mij terug naar Nederland, middenin de recente crisis.” Per toeval kwam hij in aanraking met Haldu Groep en kon Alfred aan de slag als timmerman.

Alfred is ooit opgeleid als elektromonteur en erg handig. Het vak van timmerman had hij dan ook snel onder de knie. Alfred: “Na enige tijd werken voor Haldu Groep leek het gras groener bij een andere uitzendorganisatie en stapte ik over. Hier heb ik enkele weken zeer prettig mee samengewerkt. Echter, mijn vrouw komt uit Mozambique en ik kon als uitzendkracht niet aan de voorwaarden voldoen om haar naar Nederland te halen.”

Terug op het warme Haldu nest

België biedt dit stel die kans wel. Dus gaat Alfred naar België verhuizen. “Maar de uitzendorganisatie waar ik vanuit Haldu Groep op overstapte, heeft geen werk voor mij in het zuiden, en Haldu Groep wel!” In goed overleg en met open armen werd de op-en-top vakman Alfred weer door Haldu verwelkomd: “Zij hebben mij zonder problemen teruggenomen.”

Heel blij met deze kans

Binnenkort hoopt Alfred met zijn vrouw naar België te verhuizen in de prettige wetenschap dat er voor hem in België, of net over de grens in Nederland, werk is vanuit Haldu Groep: “Ik ben heel blij met deze mogelijkheid. Zij bieden mij de kans om flexibel aan de slag te gaan in mijn vak in het zuiden van het land.”

“De support vanuit Haldu Groep is okay”

Goede steun vanuit Haldu Groep

Maar Alfred is niet alleen blij met Haldu Groep om de bovenstaand geschetste flexibiliteit: “De support vanuit Haldu Groep ervaar ik ook als okay. Ik heb het niet zo vaak nodig gehad, omdat ik prima in staat ben om zelf met de uitvoerder te communiceren. In de enkele gevallen dat er een verschil van inzicht bestaat, stel ik uiteraard mijn contactpersoon bij Haldu Groep op de hoogte. Vervolgens neem ik zelf de beslissing of ik iets verantwoord vind of niet. Meestal is Haldu Groep het met mij eens.”

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie