Haldu Groep haalt álles uit de kast voor buitenlandse vakmensen | Haldu Groep

Haldu Groep haalt álles uit de kast voor buitenlandse vakmensen

Leestijd: 2 minuten

Wat Haldu Groep allemaal doet voor onze buitenlandse werknemers? Eigenlijk kunt u beter vragen: wat doen wij niet? Graag tonen wij u in vogelvlucht hoe het Haldu Groep lukt de allerbeste buitenlandse vakkrachten goed opgeleid, compleet uitgerust en uiterst ervaren op úw Nederlandse bouwwerk te plaatsen.

Ten eerste: onze eigen recruiters selecteren in het buitenland het neusje van de zalm onder de vakmensen. We gaan er dus zelf heen, praten met de juiste vakmensen en overtuigen hen op goede gronden voor Nederland te kiezen. Uiteraard pas nadat wij hun vakkennis en ervaring tot in detail hebben gecontroleerd.

Alle zaken tot in detail geregeld

Eenmaal in Nederland zorgen wij voor goede huisvesting en veilig vervoer. Ook voorzien wij hen van eersteklas professioneel, erkend en gekeurd gereedschap. Uiteraard is ook alles fiscaal-financieel volgens de letter van de wet geregeld. Mocht dit nodig zijn, dan laten wij hen versneld opleiden of bijscholen bij Stichting ReVaBo in Oosterbeek. En gaan de buitenlandse vakmensen op uw werk aan de slag? Dan zorgt onze begeleider voor een 100% goede overdracht op uw project. De mensen worden voorgesteld, geïnstrueerd en volledig bijgepraat over veiligheid en hoe wij hier in Nederland werken, hoe de verhoudingen liggen en wat de omgangsvormen zijn.

Zorgverzekering en belasting

Onze buitenlandse werknemers zijn hier wettelijk verplicht een zorgverzekering af te sluiten bij een Nederlandse zorgverzekeraar. Ook dit regelen wij voor hen bij de daarin gespecialiseerde zorgverzekeraar Holland Zorg. Eveneens hebben wij goed contact met de Belastingdienst voor de buitenlandse werknemers om voor hen zaken te regelen waar zij eventueel recht op hebben. Zoals zorgtoeslag en kindertoeslag en antwoord op alle vragen rondom het wereldinkomen.

Aandacht voor communicatie

Ook geven we VCA-cursussen in hun eigen taal en voorzien wij onze gewaardeerde buitenlandse vakmensen van VCA-boeken in alle talen. Dit geldt ook voor alle werk- en arbeidsreglementen in hun eigen taal. Eveneens communiceren wij met onze nieuwe collega’s per mail en brief in hun eigen taal. Verder zorgen wij ervoor dat zij op het werk onder een leidinggevende vanuit Haldu Groep werken die met hen kan communiceren in bijvoorbeeld Duits of Engels of hun eigen taal.

100% voorbereid aan de slag

Kortom, Haldu Groep doet er werkelijk alles aan om onze buitenlandse vakkrachten op uw werk 100% voorbereid aan de slag te laten gaan. Werkt u nog niet met buitenlandse vakkrachten? Graag bewijzen wij u dat zij de vakkrachten van de toekomst zijn!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.