Haldu Groep en Hilti bundelen krachten - Haldu Groep

Haldu Groep en Hilti bundelen krachten

Leestijd: 2 minuten

Haldu Groep heeft de afgelopen vakantieperiode aangegrepen om haar totale voorraad aan gereedschap te vervangen door gereedschap van Hilti. Het feit dat alles nu bij één leverancier vandaan komt, de grote voordelen van het beheer via de On!Track-software en de hoge kwaliteit van het gereedschap van Hilti, maakten het een eenvoudige beslissing voor Haldu Groep.

Het gereedschap van Hilti is de afgelopen weken gefaseerd uitgegeven onder onze werknemers. De vakmannen die door het hele land voor Haldu Groep werken, zijn erg te spreken over de overstap. “In het begin moet je wennen aan het gewicht, omdat het wat zwaarder is dan andere merken”, vertelt de Groningse timmerman Catharinus Ludema ons desgevraagd. “Maar je merkt aan alles dat het gereedschap van Hilti van hoge kwaliteit is.” Ook Alex Bakkers uit Rotterdam is in zijn nopjes met het gereedschap van Hilti. “Topgereedschap van uitmuntende kwaliteit!”

Overstap is schot in de roos

Voor de directie van Haldu Groep is de overstap naar Hilti een schot in de roos. “Wat ons betreft kleven er alleen maar voordelen aan het gebruik van het gereedschap van een merk als Hilti”, legt directeur Danny van Hal uit. “Naast het feit dat Hilti gereedschap van hoogwaardige kwaliteit levert en het een graag gezien merk is in de bouwsector, is het een enorm pluspunt dat al het gereedschap op sterke accu’s werkt. Onze werknemers lopen dus niet meer te slepen met haspels en snoeren.”

Grote stap in verdere professionalisering

Danny is ook erg positief over de Hilti On!Track-software. “Met deze tool is het voor alle verantwoordelijken mogelijk om met één druk op de knop het uitgegeven gereedschap te volgen. Hoeveel decoupeerzagen zijn er momenteel in gebruik? Hoeveel slagschroevers liggen er nog in het magazijn? Daarnaast is het voor de buitendienst eenvoudiger geworden om gereedschap op locatie in te nemen en uit te geven. Al met al draagt de overstap naar het gereedschap van Hilti absoluut bij aan de verdere professionaliseringsslag die we als bedrijf willen maken.”

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie