Haldu Groep: broedplaats voor talent - Haldu Groep

Haldu Groep: broedplaats voor talent

Leestijd: 3 minuten

Al sinds jaar en dag is Haldu Groep een stabiele partner voor personeel in de bouw en techniek. Het is niet alleen een broedplaats voor Haldu Helden, ook binnen de eigen gelederen krijgt het personeel de mogelijkheid om zich goed te ontwikkelen. Bij Haldu Groep is men altijd op zoek naar talent. Of het nu een beginnende recruiter, een ervaren accountmanager of een trainee is.

Recruiter Freek Looijen is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden omtrent talentontwikkeling binnen Haldu Groep. Na het afronden van zijn studie Voeding en Diëtiek wil Freek zijn horizon verbreden. Freek: “Ik zag de vacature voor trainee bij Haldu Groep en heb daar direct op gereageerd. De diversiteit in het werk en het feit dat je als trainee meeloopt op verschillende afdelingen, is voor mij een mooie uitdaging.”

In het diepe

We zijn inmiddels een half jaar verder en Freek is nog steeds erg blij bij Haldu Groep. “Ik heb de tijd gekregen om de organisatie te leren kennen. Ik draai eigenlijk vanaf het begin volop mee met mijn collega recruiters, ik ben als het ware in het diepe gegooid.” Freek geeft aan nog steeds veel te leren van zijn collega’s. “Er is zoveel waardevolle kennis en ervaring binnen ons bedrijf. Kijk alleen naar onze mannen van de buitendienst. Dat zijn zelf vakmannen geweest en zijn echt een bron van kennis!”

Haldu Groep is een broedplaats voor talent

Initiatief tonen

Het mooie van het traineeship bij Haldu Groep is dat je geen specifieke vooropleiding of achtergrond nodig hebt. Freek: “Met een beetje logisch nadenken en hard werken, kom je een heel eind hoor. Je krijgt bij Haldu Groep ook alle ruimte om te leren van fouten die je eerder hebt gemaakt. Daarnaast krijg ik ook ruimschoots de kans om niet alleen mezelf te ontwikkelen, maar ook onze recruitment afdeling verder op de kaart te zetten.” Freek doelt hier op de samenwerking met de collega’s van Haldu DeGraaf. “Er deden zich aan die kant aan aantal ontwikkelingen voor, waardoor ik de kans kreeg om me te richten op de recruitment voor onze technische vacatures. Als je iets wilt en initiatief toont, dan kun je het ver schoppen bij Haldu Groep.”

Carrièremogelijkheden

Er zijn bij Haldu Groep dus meer dan voldoende carrièremogelijkheden. Niet alleen als recruiter, je kunt ook denken aan een traineeship accountmanager of jobcoach. De opties zijn talrijk. Heb je interesse in een traineeship bij Haldu Groep, neem dan eens een kijkje tussen de vacatures bij ons op kantoor. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze Recruitment Manager Claudia van Bergen. Zij is telefonisch bereikbaar op 06 20 25 02 82 of per e-mail op c.vanbergen@haldugroep.nl.

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.