Robert Rijntjes: “Haldu Groep is altijd bereid zich te verbeteren” | Haldu Groep

Robert Rijntjes: “Haldu Groep is altijd bereid zich te verbeteren”

Leestijd: 2 minuten

Robert Rijntjes is verantwoordelijk voor de personeelsorganisatie bouwplaatsmedewerkers bij ERA Contour. “2016 liet voor ons een goed herstel van de bouwmarkt zien. Het is heel druk geweest. Met veel werken tegelijk en werken die er tussendoor (speedboot projecten) kwamen. Wel een leuk maar ook bewogen jaar geweest.” 

Vooral een langdurig werk in Crooswijk springt er voor Robert uit. “Een hele wijk is hier in fases tegen de vlakte gegaan en die bouwen wij ook in fases weer op. Ook in 2016 waren we hier druk mee.” De vaste kern eigen medewerkers is goed ondergebracht, stelt Robert. “Daaromheen hebben we een flexibele schil waar ook Haldu Groep deel van uitmaakt. We schakelen hen bijvoorbeeld in voor diverse projecten, waaronder het project Watermerk in Amsterdam. Ze hebben aan een half woord genoeg. Zijn er eens akkefietjes op het werk, dan staan ze er altijd voor open om hierover te overleggen en te brainstormen. Haldu Groep is altijd bereid zich te verbeteren op grond van de vraag van de klant.”

Robert Rijntjes ERA Contour

Meerdere doelen voor 2017

Voor 2017 verwacht Robert dat de stijgende lijn voor ERA Contour doorzet. “Zoals het er nu uitziet, hebben we zeker weer ruim voldoende werk. Ook proberen we al verder dan het komende jaar te kijken. Drie doelen die ik graag wil realiseren in 2017 zijn: nog meer aandacht voor veiligheid, dat staat bij ERA Contour op nummer 1, uiteraard rendement maken, maar ook de vaste medewerkers buiten hun plezier weer terug laten krijgen. Door de crisis en allerlei andere oorzaken is dat plezier onder druk komen te staan. Onze eigen mensen willen we altijd op onze werken hebben, zij zijn onze ogen en oren. En daaromheen hanteren we een flexibele schil, onder meer gevoed vanuit de Haldu Groep.”

Terugkerende beoordeling Haldu Groep

“Uiteraard beoordelen we Haldu Groep en de mensen die zij inzetten ieder jaar”, vertelt Robert. “Maar ook bekijken we steeds opnieuw hoe hun organisatie daarachter opereert. Van groot belang is dat zij ons altijd precies de mensen leveren die in de praktijk voldoen aan de kwalificaties die wij willen. Ons doel is ook een vaste schil te krijgen in de flexibele krachten die zij bij ons inzetten. Zelf houden we een lijstje bij van hun goede krachten, zodat we op volgende werken ook gericht naar hun kunnen vragen.”

Welgemeend advies

Tot slot heeft Robert een advies voor alle collega’s in de bouw. “We moeten goed luisteren naar elkaar en elkaar respecteren. Uiteindelijk moeten we het sámen doen.”

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.