Open sollicitatie - Haldu Groep

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Schrijf je via onderstaand formulier in bij Haldu Groep en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive. Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

  • +31 (0)24 397 7536
    Ma – Vr: 8.30 – 17.00 uur.

Claudia van Bergen
Recruitment Manager Claudia van Bergen
Altijd goed geregeld
  • Wij zijn er voor personeel
  • Werkzekerheid voor onbepaalde tijd
  • Werken bij de mooiste merken

Vele tevreden medewerkers gingen je voor

“Sinds 2014 werk ik voor Haldu Groep en ik doe dat met veel plezier. Ze zorgen dat ik constant aan het werk blijf, waardoor ik altijd verzekerd ben van arbeid. Gelukkig voldoet het werk ook aan mijn wensen. Voor al mijn vragen krijg ik altijd goede respons. Al met al een zeer prettig bedrijf om voor te werken.”

Co Kwint

Co Kwint

Timmerman

“Ik ben erg tevreden met Haldu Groep. Ze betalen elke week keurig op tijd en ze hebben altijd werk voor me. Daarnaast heb je een vaste werkcoach, wat wel zo prettig is voor de communicatie. Voor vragen of problemen kan ik altijd bij haar terecht en weet ik dat het wordt opgelost.”

Leon van Schaik

Leon van Schaik

Timmerman

“Ik ben 100% tevreden bij Haldu Groep. Ze komen op de bouw gereedschap van Hilti brengen. Het gereedschap is ook altijd gekeurd. Ik ontvang mijn loon elke week keurig op tijd. Tot slot heb ik altijd leuk en goed contact met mijn werkcoach. Ik kan haar altijd bellen, mailen of appen als er iets is.”

Rebaz Babaker

Rebaz Babaker

Medewerker

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie