Open sollicitatie | Haldu Groep

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Schrijf je via onderstaand formulier in bij Haldu Groep en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive. Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

  • +31 (0)24 397 7536
    Ma – Vr: 8.30 – 17.00 uur.

Claudia van Bergen
Recruitment Manager Claudia van Bergen
Altijd goed geregeld
  • Wij zijn er voor personeel
  • Werkzekerheid voor onbepaalde tijd
  • Werken bij de mooiste merken

Vele tevreden medewerkers gingen je voor

“Sinds 2014 werk ik voor Haldu Groep en ik doe dat met veel plezier. Ze zorgen dat ik constant aan het werk blijf, waardoor ik altijd verzekerd ben van arbeid. Gelukkig voldoet het werk ook aan mijn wensen. Voor al mijn vragen krijg ik altijd goede respons. Al met al een zeer prettig bedrijf om voor te werken.”

Co Kwint

Co Kwint

Timmerman

“Ik ben erg tevreden met Haldu Groep. Ze betalen elke week keurig op tijd en ze hebben altijd werk voor me. Daarnaast heb je een vaste werkcoach, wat wel zo prettig is voor de communicatie. Voor vragen of problemen kan ik altijd bij haar terecht en weet ik dat het wordt opgelost.”

Leon van Schaik

Leon van Schaik

Timmerman

“Ik ben 100% tevreden bij Haldu Groep. Ze komen op de bouw gereedschap van Hilti brengen. Het gereedschap is ook altijd gekeurd. Ik ontvang mijn loon elke week keurig op tijd. Tot slot heb ik altijd leuk en goed contact met mijn werkcoach. Ik kan haar altijd bellen, mailen of appen als er iets is.”

Rebaz Babaker

Rebaz Babaker

Medewerker

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Haldu Groep die de zaken netjes voor elkaar heeft met mensen op mijn werk die een goede persoonlijke begeleiding krijgen en uitgerust worden met goed gereedschap.”

Hegeman Aannemingsmaatschappij, Reinold Jansen

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.