Salarisadministrateur Archieven - Haldu Groep

Assistent salarisadministrateur (m/v)

Ben jij als assistent salarisadministrateur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deze uitdaging vinden tussen leuke collega’s, getallen en berekeningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gezien de organisatiegroei zoeken wij versterking. Aanvankelijk start je op de salarisadministratie, waarna je vervolgens doorgroeit binnen Haldu Groep.

salarisadministrateur

Als assistent salarisadministrateur draag je samen met jouw collega’s van de salarisadministratie zorg voor een juiste, efficiënte en accurate administratie op het gebied van de salarisverwerking van onze vakkrachten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de facturatie richting onze opdrachtgevers. Vanwege jouw werkzaamheden zal je ook regelmatig contact hebben met onze klanten.

Het is voor deze functie belangrijk dat je een echte aanpakker bent, dat je meerdere ballen in de lucht kunt houden. Kortom, je hebt een hands-on mentaliteit. Door jouw achtergrond in de salarisadministratie kun je nieuwe collega’s wegwijs maken in de wereld van het aanmaken van uitzendingen en loonberekeningen.

Aan de slag?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben jij de gedreven assistent salarisadministrateur die we zoeken? Neem dan contact op met Tilly Ariëns. Zij is te bereiken op  024 – 3977536 en via t.ariens@haldugroep.nl.

Wij verwachten een motivatiebrief waarin je vertelt waarom deze functie jou op het lijf geschreven is en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw cv.

Kijk voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn op www.haldugroep.nl.

bus video

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven

Salarisadministrateur (m/v)

Ben jij als salarisadministrateur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deze uitdaging vinden tussen leuke collega’s, getallen en berekeningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gezien de organisatiegroei zoeken onze werkcoaches versterking. Dit betekent voornamelijk dat ze extra ondersteuning nodig hebben bij het aanmaken van uitzendingen en loonberekeningen.

salarisadministrateur

Daarnaast is het voor deze functie belangrijk dat je een echte aanpakker bent, dat je meerdere ballen in de lucht kunt houden: je hebt een hands-on mentaliteit. Door jouw achtergrond in de salarisadministratie maak je nieuwe collega’s wegwijs in de wereld van het aanmaken van uitzendingen en loonberekeningen.

De afdeling bestaat uit 6 gezellige en hardwerkende collega’s. Ondanks dat iedereen zijn werkzaamheden zelfstandig uitvoert, wordt er nauw met elkaar samengewerkt, waardoor het een collegiale en oplossingsgerichte afdeling is. We zijn er immers voor personeel.

Aan de slag?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben jij de gedreven salarisadministrateur die onze werkcoaches gaat ondersteunen? Neem dan contact op met Angelique van Hal. Zij is te bereiken op  024 – 3977536 en via a.vanhal@haldugroep.nl.

Wij verwachten een motivatie brief waarin je vertelt waarom deze functie jou op het lijf geschreven is en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard ontvangen we ook graag jouw cv.

Kijk voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn op www.haldugroep.nl.

bus video

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven