Monteur staalconstructies Archieven - Haldu Groep

Monteur staalconstructies regio Hoorn

Ben jij een monteur staalconstructies en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga je voor kwaliteit en wil je werken bij een mooi bedrijf uit de kop van Noord-Holland? Dan hebben wij een hele mooie vacature voor je!

Onze opdrachtgever is een interessante leverancier in staaloplossingen. Zij zijn op zoek naar een geschikte monteur staalconstructies. Als monteur ga je meedraaien in  het team van de buitendienst. De meeste van jouw werkzaamheden vinden dus plaats op de bouwplaats. Je gaat werken in een team onder leiding van een voorman. Je zorgt voor het, veelal op hoogte, monteren van (staal)constructies, trappen en hekken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen en hijsen van materialen op de bouwplaats en het lossen van vrachtwagens.

Werken via Haldu|DeGraaf

Bij Haldu|DeGraaf selecteren we de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers die vrijwel het hele jaar door werk hebben. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu|DeGraaf je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Solliciteren?

Ben jij de monteur staalconstructies die we zoeken? Kom je uit de omgeving van Hoorn? En help jij onze opdrachtgever uit de brand? Twijfel dan niet en solliciteer direct. Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je motivatie en CV naar cv@haldugroep.nl.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Nik Sanders. Hij is bereikbaar op 06-20250282.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
× Stuur ons een appje