Medewerker marketing Archieven - Haldu Groep

Online Marketing medewerk(st)er

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een prettige en uitdagende werkomgeving met een marktconform salaris en alle ingrediënten om jouw dagelijkse werk tot een succes te maken. Je werkt met het Marketing team nauw samen met de collega’s van Recruitment en je gaat regelmatig in overleg met de directie. Er wordt bij Haldu Groep volop ruimte geboden om jouw persoonlijke ambities te realiseren die passen in onze groeistrategie. Er is aandacht voor individuele (loopbaan)wensen, opleiding en ontwikkeling. Je hebt gezellige, maar hardwerkende collega’s waar je ook regelmatig een leuk uitje mee hebt.


Wie zijn wij?

Haldu Groep is een uitzendorganisatie in de bouw, techniek en automotive. Wij hebben de ambitie de komende jaren verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals.

Haldu Groep heeft haar sporen in de uitzending van personeel ruimschoots verdiend door ervaring te koppelen aan jeugdig enthousiasme en gedrevenheid én de gezonde ambitie om te winnen. Hiermee is het fundament gelegd voor duurzame samenwerkingen met alle betrokkenen. Dat is continuïteit en de basis voor succes. En dit uitdagende spel spelen wij graag samen met jou.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en ben jij de Online Marketing medewerk(st)er die we zoeken? Hartstikke mooi! Klik op de button Solliciteren voor deze job of stuur je CV en motivatie naar l.vanbergen@haldugroep.nl.

Wij verwachten een motivatiebrief waarin je vertelt waarom deze functie jou op het lijf geschreven is en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard ontvangen we daarnaast ook graag jouw cv.
Kijk voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn op www.haldugroep.nl.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven