Functies in de bouw | Haldugroep.nl

Functies in de bouw

Ben jij op zoek naar een uitgebreid vacatureoverzicht met diverse functies in de bouw? Dan ben je bij Haldu Groep beslist aan het juiste adres. Functies in de bouw bij eersteklas opdrachtgevers, zodat jij bij een werkgever op niveau aan de slag kunt. Solliciteren doe je simpelweg online. Neem een kijkje tussen onze vacatures voor diverse functies in de bouw om te kijken of er voor jou iets tussen zit.

Over Haldu Groep

De komende jaren hoopt de ambitieuze organisatie Haldu Groep te blijven groeien als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor automotive, bouw en technische professionals. Een fijne en goede samenwerking met alle partijen; de opdrachtgever, jij als werknemer en wij als detacheerder, vinden wij erg belangrijk. Het fundament hiervoor bestaat uit de verbinding van jeugdig enthousiasme, een dosis ervaring en de gezonde ambitie om te winnen. Wil jij werken bij een ambitieuze en goed ontwikkelde organisatie? Solliciteer dan via Haldu Groep op één van de vele functies in de bouw.

Voordelen vacatures diverse functies in de bouw

De voordelen van Haldu Groep voor je op een rijtje:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman
  • De béste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Solliciteren op een functie in de bouw

Via haldugroep.nl solliciteer je simpel en snel direct online op jouw gewenste vacature voor een functie in de bouw. Bekijk hier al onze vacatures en vind de baan die bij je past!

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd onze vraag in te vullen en waar te maken. Ook belangrijk: ze geven altijd op tijd aan als het niet lukt.”

Trebbe, Martijn van Beek

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven