Functies in de bouw | Haldugroep.nl

Functies in de bouw

Ben jij op zoek naar een uitgebreid vacatureoverzicht met diverse functies in de bouw? Dan ben je bij Haldu Groep beslist aan het juiste adres. Functies in de bouw bij eersteklas opdrachtgevers, zodat jij bij een werkgever op niveau aan de slag kunt. Solliciteren doe je simpelweg online. Neem een kijkje tussen onze vacatures voor diverse functies in de bouw om te kijken of er voor jou iets tussen zit.

Over Haldu Groep

De komende jaren hoopt de ambitieuze organisatie Haldu Groep te blijven groeien als toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor automotive, bouw en technische professionals. Een fijne en goede samenwerking met alle partijen; de opdrachtgever, jij als werknemer en wij als detacheerder, vinden wij erg belangrijk. Het fundament hiervoor bestaat uit de verbinding van jeugdig enthousiasme, een dosis ervaring en de gezonde ambitie om te winnen. Wil jij werken bij een ambitieuze en goed ontwikkelde organisatie? Solliciteer dan via Haldu Groep op één van de vele functies in de bouw.

Voordelen vacatures diverse functies in de bouw

De voordelen van Haldu Groep voor je op een rijtje:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman
  • De béste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Solliciteren op een functie in de bouw

Via haldugroep.nl solliciteer je simpel en snel direct online op jouw gewenste vacature voor een functie in de bouw. Bekijk hier al onze vacatures en vind de baan die bij je past!

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven