Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Even voorstellen: collega George Papadache

By 30/05/2022juli 24th, 2023No Comments
Home Even voorstellen: collega George Papadache

Even voorstellen: collega George Papadache

30/05/2022 | Leestijd: 4 minuten

Op de vraag waar George zich binnen Haldu Groep mee bezig houdt, kon hij zijn brede glimlach niet meer verbergen: “De klanten van Haldu Groep tevreden houden”. Dit doet hij niet alleen als gipsplatenmonteur, maar ook door installaties aan te sluiten én betrokken te zijn bij diverse werkzaamheden in de opbouwfase. George Papadache is alweer bijna één jaar aan het werk voor Haldu Groep. En wat heeft hij in dit jaar een enorme bak aan positieve energie op de bouwplaatsen verspreid.

Onze George is stiekem een ontzettende inspiratiebron voor iedereen binnen Haldu Groep, want hij is altijd beleefd én positief. Zijn instelling zal jullie dan ook vast niet verrassen: “Een werkgever behandelt jou zoals jij een werkgever behandelt”. Dit zijn wij volledig met jou eens George. Wij worden razend enthousiast van zo’n positieve instelling. Als jouw naam op ons kantoor valt, wordt er dan ook enkel vol lof over je gesproken!

Probleem? Haldu Groep helpt!

En het goede nieuws is dat dit ook vice versa geldt. Met precies dezelfde lach als in het begin van ons gesprek, praat hij verder over Haldu Groep “Als ik dingen niet begrijp óf vragen heb over mijn werk, dan krijg ik altijd een passend antwoord. Zo had ik na terugkomst van mijn vakantie problemen met het raadplegen van de parkeerapp. Dit probleem heb ik voorgelegd aan Barbara en uiteindelijk heeft accountmanager Luuk mij geholpen met het installeren van deze parkeerapp”, vertelt George. En juist dit maakt Haldu Groep voor George zo’n prettige werkgever. “Of het nu een klein of groot probleem is dé persoon staat altijd centraal bij Haldu Groep”.

Zo kan George zijn eerste dag bij Haldu Groep nog goed herinneren. “Luuk liep met mij mee de bouwplaats op én stelde mij voor aan mijn nieuwe collega’s op de bouwplaats. Mijn zenuwen waren hierdoor al voor een groot gedeelte weggenomen. Je moet je voorstellen, voor mij was alles nieuw. Nieuwe mensen, nieuw land, nieuwe werkgever. Daarom was het zo enorm fijn dat ik niet aan mijn lot werd overgelaten, maar dat Luuk mij introduceerde op de bouw”, vertelt George.

Nederland: fijn-werk-land

George zijn roots liggen in Roemenië. Hier begon onze enthousiasteling dan ook met werken. En binnen deze landsgrenzen is hij dus niet gebleven, want zijn CV is indrukwekkend. Zo heeft hij twee jaar in Frankrijk én vijf jaar in de United Kingdom gewerkt. Nu werkt hij voor Haldu Groep op de bouwplaats in Nederland. Om precies te zijn in de bruisende stad Amsterdam. Het fijne aan werken in Nederland? “Een goed salaris!”, antwoord George. Tja, uiteindelijk doen we het hier allemaal voor toch? Maar het allerfijnste vindt George toch wel dat de mensen in Nederland ‘more leveled’ zijn, oftewel minder racistisch. Helaas komt dit in omringende landen meer voor dan bij ons in Nederland. “Wil je in Nederland werken? Dan ben je meer dan welkom. Is het toch niks voor jou? Dan is dat ook gewoon oké, maar dan zul je wel iets anders moeten zoeken”, aldus George. Wij als Nederlanders zijn simpelweg eerlijk. En dat ziet George als een enorm voordeel.

Toegewijd als hij is, leert George de Nederlandse taal. Alleen -zoals wij zelf ook weten- is dit een enorm lastige taal. “Gelukkig spreekt vrijwel iedereen in Nederland ook Engels”, zegt George enthousiast. Het begin is er, want elke morgen komt hij weer goedlachs de bouw opgelopen “Goedemorgen, hoe gaat het?”. Lezen is eenvoudiger dan spreken vindt George. Hier zijn namelijk geen verschillen in accent. En dit snappen wij maar al te goed.

Variatie in alle vormen en maten

Niet alleen heeft George op de bouw in Amsterdam gestaan, maar hij is ook bekend op een aantal andere bouwplaatsen in Nederland. Op welke locatie George ook aan het werk is; Haldu Groep verzorgt zijn huisvesting. En zit er een wc verstopt in zijn huisvesting? Dan is hij niet te beroerd om het heft in eigen handen te nemen én dit zelf op te lossen. Wat een vakman!

“Niet alleen in locaties, maar ook in mijn werk vind ik variatie. Zo ben ik flexibel om elk type werk dat voorbij komt met beide handen aan te grijpen”, vertelt George. Hij beperkt zich niet alleen tot één handeling, maar hij maakt optimaal gebruik van de mogelijkheid tot meerdere werkzaamheden verrichten. Van alle markten thuis die George!

Take it easy!

George zijn toekomstplannen? “Om de volgende vrijdag te redden”, grapt hij. Al zit hier een kern van waarheid in, want George kijkt niet te ver vooruit. “Take it easy! Als situaties zich voor doen, dan is dit de bedoeling. Als je te grote plannen maakt, raak je misschien teleurgesteld. Step by step”. Wat een jaloersmakende mentaliteit.

George staat altijd moeiteloos met een lach op de bouwplaats én denkt in kansen. Wat zijn wij ontzettend blij met jou George!

Ben jij na het lezen van dit artikel enthousiast geworden over werken in de bouw voor Haldu Groep? Neem dan een kijkje in ons vacatureoverzicht.