Eures en Haldu Groep versterken samenwerking - Haldu Groep

Eures en Haldu Groep versterken samenwerking

Leestijd: 2 minuten

Onlangs zijn er bij ons 3 Italiaanse metselaars gestart door een samenwerking tussen Eures en Haldu Groep. Om deze samenwerking verdere handen en voeten te geven, heeft een delegatie van Eures Italië een werkbezoek aan Nederland gebracht.

Positieve reacties

In Hotel Postillion in Bunnik zijn er ’s ochtends presentaties en workshops gegeven door Eures en Haldu Groep. Tijdens de presentaties hebben beide partijen verteld over hun werkwijzen en werd uitgelegd wat we voor elkaar kunnen betekenen. In de middag hebben wij de delegatie meegenomen naar het woningbouwproject Holland Park in Diemen, alwaar de 2 Italiaanse metselaars aan het werk zijn. Zo heeft Eures een goed beeld gekregen van wat Haldu Groep doet en waar de vakmannen komen te werken. De Italiaanse delegatie was onder de indruk van de dag en de reacties waren dan ook erg positief.

In november naar Italië

In november van dit jaar brengt Haldu Groep op uitnodiging van Eures Italië een werkbezoek aan Italië. Aan de hand van dat bezoek en de kennis die we als Haldu Groep opdoen, gaan we de samenwerking nog meer versterken. Dit opent tevens deuren voor ons om met Eures-delegaties uit andere landen om tafel te gaan.

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie