Erika Egelie stelt zichzelf aan je voor - Haldu Groep

Erika Egelie stelt zichzelf aan je voor

Leestijd: 5 minuten

De kans is heel groot dat je onze receptioniste al eens gesproken hebt. Maar wie hoort er nou eigenlijk bij die stem? Erika Egelie vertelt hier wie ze is en wat ze doet binnen Haldu Groep. Een klein tipje van de sluier; Erika doet meer dan alleen het opnemen van de telefoon. Veel meer. 

Naam: Erika Egelie
Functie: Receptioniste
Leeftijd: 20 jaar oud
In dienst sinds: 8 januari 2018

Wie ben ik…

“Mijn naam is Erika Egelie, ik ben 20 jaar oud en ik ben geboren in Nijmegen, maar woon al vanaf mijn 7e in Groesbeek. Twee jaar geleden ben ik afgestudeerd als Management Assistent aan het ROC in Nijmegen. Hierna ben ik begonnen aan de studie Facility Management aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Wegens omstandigheden heb ik deze opleiding helaas niet af kunnen ronden en heb ik het besluit genomen om te gaan werken en zo ben ik bij de Haldu Groep terecht gekomen.”

Wat mijn functie precies inhoudt…

“Mijn functie is eigenlijk heel divers. Ik ben van alle markten thuis en help iedereen ook graag bij werkzaamheden. Eén van mijn belangrijkste taken is het opnemen van de telefoon. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt van de uitzendkrachten en probeer ze dan ook eerst zelf te helpen voordat ik ze doorverbindt naar de werkcoach of een andere medewerker. Verder ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfskleding, de dagplanning, de post, het aanmelden van VCA examens, het aan- en afmelden van HollandZorg en ondersteun ik de afdeling Huisvesting.”

Ik wil bij Haldu Groep werken omdat…

“Wat het werken bij de Haldu Groep leuk maakt, is dat geen één dag hetzelfde is. Je kunt nooit van te voren zeggen; ‘vandaag ga ik dit doen’ want dan kom je op kantoor en dan loopt de dag totaal anders dan gepland. Wat het nog leuker maakt, zijn voornamelijk de collega’s. Omdat het een redelijk klein bedrijf is, voel je je er al snel thuis. Ook vind ik het altijd belangrijk en leuk om mensen te helpen en dan zit je bij de Haldu Groep goed op je plek. Je hebt dagelijks te maken met uitzendkrachten die een vraag hebben of iets door willen geven. Als je dan van de uitzendkracht te horen krijgt dat ze blij zijn met hoe het opgelost is, geeft je dat een goed gevoel.”

Mijn werk is na een half jaar nog steeds leuk omdat…

“Wat ik al eerder heb benoemd. Geen één dag is hetzelfde. Ook omdat ik verschillende taken heb, probeer ik dit zoveel mogelijk over de week te verspreiden.”

Hoe typeer je in één zin Haldu Groep als werkomgeving?

“De Haldu Groep is een leuke en gezellige werkomgeving waar ze veel tijd besteden om er voor de uitzendkrachten te zijn en ze te helpen met hele diverse vragen.”

Wat ik zo leuk vind aan mensenwerk is…

“Je krijgt altijd terug te horen hoe je het hebt opgepakt. Als een uitzendkracht een vraag heeft en die pak je goed op en zorgt dat het in orde komt, krijg je vaak een dankjewel terug. Ook als iets niet helemaal goed gaat, krijg je terug hoe je het beter had kunnen doen of wat dan de precieze wensen zijn. Ik denk dat je van mensenwerk jezelf op de juiste manier kunt ontwikkelen.”

Mijn leukste moment bij Haldu Groep is…

“Mijn leukste moment bij de Haldu Groep was dat ik echt werd opgenomen in de groep. Omdat ik hier al stage had gelopen, wist ik hoe het hier verliep. Maar omdat ik heel veel mensen nog niet kende, was ik in het begin best nerveus. Dit was achteraf echt niet nodig. Ik voel me er echt op mijn plek.”

Wat niemand weet over mij, is dat ik…

“Wat niet echt veel mensen van mij weten, is dat mijn grote hobby dansen is. Voordat ik bij de Haldu Groep kwam werken, danste ik 6 uur in de week. Omdat ik dit niet meer kon combineren met een werkweek van 40 uur, dans ik nu nog maar 3 uur in de week.”

Mijn studieachtergrond is…

“Na mijn middelbare school ben ik begonnen met de opleiding Directiesecretaresse aan het ROC in Nijmegen. Na 1 jaar kon ik doorstromen naar Management Assistente, wat ik ook gedaan heb. Deze opleiding heb ik in juni 2016 afgerond. Omdat ik op dat moment nog niet wilde gaan werken, ben ik door gaan studeren. Ik heb 8 maanden lang de opleiding Facility Management aan de HAN in Nijmegen gedaan, maar ben na een aantal tegenslagen hiermee gestopt. Toen heb ik er voor gekozen om te gaan werken. Ik sluit niet uit dat ik nooit meer een opleiding ga volgen, maar op dit moment is Haldu Groep de perfecte plek voor mij.”

Ik zie mezelf over 5 jaar…

“Over 5 jaar hoop ik hier nog steeds te werken. Misschien dan niet meer als receptioniste, maar als werkcoach of in een andere functie. Ook hoop ik tegen die tijd eventueel een deeltijdopleiding afgerond te hebben.”

Leukste dag/tijd van het jaar is…

“De leukste tijd van het jaar is toch wel de lente/zomer. Iedereen is dan toch vrolijker dan tijdens de wat donkere dagen.”

Wat ik ooit nog wil doen in mijn leven is…

“Wat ik ooit nog wil doen, is parachutespringen. Waarom? Geen idee, ik heb dit vanaf kleins af aan al een superleuke ervaring geleken.”

Ontvang gratis nieuws en informatie

Vul het formulier in en je ontvangt gratis nieuws en informatie in je mailbox.

Contactgegevens

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.