Eerste editie Haldu Helden! - Haldu Groep

Eerste editie Haldu Helden!

Leestijd: 2 minuten

Het is zover, de eerste nieuwsbrief voor onze medewerkers! Waarom een nieuwsbrief? Wij willen jullie graag meer betrekken bij Haldu Groep. De nieuwsbrief zal elk kwartaal verschijnen met nieuwe onderwerpen, gebeurtenissen en nieuwtjes over Haldu Groep. Ook willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwste actualiteiten over de sectoren bouw, techniek en automotive. 

Elk kwartaal lezen jullie een interview met een werknemer die intern voor ons werkt en/óf een werknemer die voor ons op de bouw staat te werken. Hierdoor ontstaat niet alleen verbinding tussen de medewerkers onderling, maar krijgen jullie ook een idee wie welke functie intern uitvoert. Elke week bezoekt Chantal, onze communicatiemedewerker, de vakmannen op de bouw om een praatje te maken over de werkzaamheden, de tevredenheid en overige zaken waar iedereen iets over kwijt wil. Op basis van de gesprekken met medewerkers, worden verbeterpunten opgepakt en hopen wij elke werknemer tevreden te houden. De slogan is niet voor niets: Wij zijn er voor personeel.

Input voor de nieuwsbrief

Jullie hebben ook invloed op de inhoud van de nieuwsbrief. Wij horen graag welke onderwerpen jullie leuk en belangrijk vinden om te lezen. Kortom; mail gerust naar chantal@haldugroep.nl en deel je interesse! In de volgende editie willen we graag wist je datjes delen. Is een collega vader geworden of heeft een collega zo hard moeten lachen dat ie in zijn broek plaste? Geef het door! Wij horen graag jouw wist je datje.

Hoe is de naam Haldu Helden ontstaan?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel makkelijk. Iedereen die in de nieuwsbrief voorkomt, maakt het mogelijk dat Haldu Groep bestaat! Dit geldt voor de interne werknemers, maar des te meer voor onze vakmannen!

Nieuwe website en Facebookpagina

We willen jou niet alleen via de nieuwsbrief meer betrekken bij Haldu Groep, maar ook via onze website. Sinds enkele weken hebben we een compleet nieuwe site waar dagelijks de nieuwste vacatures op gezet worden. Ook zijn we druk bezig met de projectenpagina, zodat we onze projecten samen met jou kunnen delen. Dit is niet het enige, want we plaatsen ook alle ontwikkelingen over de bouw, techniek en automotive branche.  Houdt niet alleen onze nieuwe website in de gaten, maar ook de Facebookpagina! Hier komen niet alleen de nieuwste vacatures voorbij, maar ook verzorgen we humor, acties en actualiteiten.

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie