"Een Duitse collega heeft mij Haldu Groep aanbevolen" - Haldu Groep

“Een Duitse collega heeft mij Haldu Groep aanbevolen”

Leestijd: 2 minuten

Florin Ghirochian is 43 jaar en komt oorspronkelijk uit Roemenië: “Mijn vader is Duits, mijn moeder is Roemeens en ik woon en werk nu 20 jaar buiten Roemenië.” Eerder werkte Florin al 10 jaar in Zwitserland en daarvoor werkte hij ook in Duitsland en Italië. In die periode was hij een professionele kickbokser en combineerde hij die sportcarrière met werken in de bouw. Drie jaar geleden kwam hij naar Nederland om te werken in de bouw voor Haldu Groep. “Ik ben erg blij dat ik Haldu Groep heb gevonden.”

Florin maakt gebouwenconstructies met gips. “Ik deed hetzelfde werk in Zwitserland en ging daar zelfs naar school om dit vak te leren. Zes jaar geleden was er een economische crisis en Zwitserland is erg duur. Ik had een Duitse vriend en hij vertelde mij al meer dan twee jaar over de goede ervaringen die hij had met werken bij Haldu Groep. Ik had een jaar nodig om erover na te denken en uiteindelijk besloot ik vanuit Zwitserland naar Nederland te komen.” Florin woont in een van de huizen van Haldu Groep, altijd in de buurt van het project waar hij op dat moment werkt. “Momenteel woon ik in een comfortabel huis met een Duitse collega en alles is zeer goed verzorgd”, geeft hij aan.

“Haldu waardeert mij voor het werk dat ik doe.”

Blij met Haldu Groep

Florins vader woont in Amerika, zijn moeder in Roemenië en hij kwam alleen naar Nederland. “Mijn ervaringen met Haldu Groep zijn erg goed. Het is een leuk bedrijf en ze behandelen mij heel goed.” Florin wordt door Haldu Groep naar bouwlocaties door heel Nederland gestuurd. “Waar zij mij willen laten werken, daar ga ik heen. Ik ontvang goede werk- en veiligheidsinstructies en er zijn nooit problemen. Haldu Groep waardeert mij voor het werk dat ik doe.”

Goed gesetteld in Nederland

Florin is van plan om in Nederland te blijven en te werken. “Ik voel mij hier erg goed door Haldu Groep en ik heb ook goede vrienden gevonden. Misschien begin ik een gezin in Nederland, ik ben in ieder geval echt blij dat ik Haldu Groep heb gevonden. Ik wil alle lezers graag een goede vakantie en fijne Kerst toewensen!”

Florin Ghirocian

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.