Donna Kaal stelt zich graag aan u voor! - Haldu Groep

Donna Kaal stelt zich graag aan u voor!

Leestijd: 3 minuten

Blijf altijd lekker jezelf”, is haar motto. Donna Kaal is in 2008 begonnen als BBL-student directiesecretaresse/management assistent en sindsdien nooit meer vertrokken bij Haldu Groep. “Persoonlijk contact, dat maakt mijn werk zo leuk!”

Wie ben ik…

“… Ik ben iemand die niet stil kan zitten, ben altijd bezig. Met sport, sociale contacten, bij vrienden of familie. Wat dat betreft, ben ik voor mijn werk geboren. Een baan waarin ook alles draait om mensen en in het onderhouden van contacten.”

Wat mijn functie precies inhoudt…

“… Ik ben verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel voor de relaties van Haldu Groep. Ons team verkoop draagt zorg voor het vinden van nieuwe klanten en opdrachten. Het team werving en selectie is verantwoordelijk ervoor te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plaats aan de slag kan gaan.”

Ik wil bij Haldu Groep blijven werken, omdat…

“… Ik de hele dag door met mensen van vlees en bloed werk, geen nummers. Het contact met hen, dat is precies waar het bij mij om draait. Ook vind ik het leuk om werknemers aan werk te helpen. Kijk, als ik een arbeidskracht uit ons bestand bel, dan is het in principe met goed nieuws: werk!”

Mijn werk blijft na 8 jaar leuk, omdat…

“… Je een band opbouwt met de werknemers. Soms bellen uitzendkrachten mij gewoon op om even een praatje te maken. Ook dat contact is belangrijk voor de binding.”

Hoe typeer je Haldu Groep als werkomgeving in één zin?

“Prettige werkomgeving waar je heel nauw samenwerkt met al je collega’s om samen het doel te bereiken.”

Wat ik zo leuk vind aan mensenwerk is…

“… Persoonlijk contact.”

Mijn kracht binnen de werving en selectie afdeling is dat ik…

“… 8 jaar ervaring heb. Ik durf wel te zeggen dat ik na 8 jaar precies weet hoe alles in zijn werk gaat. Door deze kennis en ervaring kan ik nieuwelingen aansturen en hen vrijwel alles uitleggen.”

Mijn favoriete vakman is…

“… Een nuchtere vakman met humor.”

Mijn leukste moment bij Haldu Groep is…

“… Het boeken van een nudistencamping voor onze buitenlandse medewerkers. Ik werkte toentertijd ongeveer 3 maanden bij Haldu Groep en ik moest onze buitenlandse medewerkers voorzien van een huisvesting. Zonder enkel benul, zag ik een ideale camping waar zij voor een mooie prijs konden verblijven, niet wetende dat daar naakte mannen en vrouwen over de camping zouden rond paraderen. Gelukkig zag mijn collega Angelique dat er iets niet klopte en werd de boeking tijdig geannuleerd.”

Mijn gênantste moment bij Haldu Groep is…

“… Het bellen met buitenlandse medewerkers over werkkleding. De vertaling Nederlands-Duits iets te letterlijk genomen. Ik moest vragen naar hun broekmaten, maar ik vroeg naar de maat in de broek.”

Wat niemand over mij weet is dat ik…

“… Het soms ook heerlijk vind om alleen te zijn. Hoewel ik altijd bezig ben, kan ik er ook écht van genieten om niemand om me heen te hebben.”

Mijn studie achtergrond is…

“… De opleiding directiesecretaresse/management-assistent. Ik heb deze opleiding gedaan in een BBL-traject: 4 dagen per week werken bij Halkers, één van de voorlopers van Haldu Groep, en een dag naar school. Daarna kwam ik daar in dienst en heb ik vervolgens de opleiding HBO Personeelsmanagement via het NCOI met succes afgerond. Vanaf oktober begin ik met een nieuwe uitdaging: de studie middenmanagement. Ik ben dus rechtstreeks vanaf mij opleiding hier gekomen en heb het nog steeds naar mijn zin.”

Ik zie mezelf over 5 jaar….

“… Nog steeds wonen in het mooie vertrouwde dorp waar ik vanaf mijn geboorte al woon. Hopelijk is het gezin tegen die tijd uitgebreid. Wat betreft werk hoop ik ook nog steeds werkzaam te zijn binnen Haldu Groep, met nog steeds net zo veel plezier als nu!”

Leukste dag/tijd van het jaar is…

“… Ongetwijfeld kerst. En met name de skivakantie. Elk jaar gaan we met een grote groep, minimaal 20 man, op vakantie. De groep bestaat uit familie, vrienden, kinderen van vrienden, vrienden van vrienden, etc. De eerste keer dat ik op de latten stond was ik 4 en sindsdien heb ik geen jaar overgeslagen! Wat er leuk aan is? De gezelligheid. Overdag gaan de mannen en vrouw apart skiën, omdat de mannen net iets meer kilometers maken dan de vrouwen en daarnaast ook sneller gaan. Rond een uurtje of vijf in de middag komt de groep weer samen en begint de echte après ski.”

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie
Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.