Detacheringbureau techniek | Haldu Groep

Detacheringbureau techniek

Ben je op zoek naar een detacheringbureau in de techniek? Als jij graag in de techniek werk wilt vinden, dan kun je terecht bij Haldu Groep. Wij hebben contact met eersteklas opdrachtgevers in de techniek, waardoor we rechtstreeks toegang hebben tot heel veel techniekvacatures. Opdrachtgevers voor wie jij aan het werk zou kunnen namens Haldu Groep zijn Wolter & Dros en Kropman. Als detacheringbureau voor techniekfuncties selecteren wij de beste vakmensen en koppelen die aan de beste opdrachtgevers die vrijwel altijd werk hebben. Bekijk direct onze vacatures in de techniek en solliciteer!

Heel veel soorten techniekvacatures

Haldu Groep focust als detacheringsbureau in de techniek met name op functies zoals lasser, metaalbewerker, servicemonteur, loodgieter, elektromonteur, inbedrijfstellingsmonteur, cv-monteur, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer en assistent monteur. Ook voor civiele techniekfuncties kan je bij ons terecht. Denk aan vacatures voor bouwplaats medewerker, betonafwerker, meewerkend voorman, uitvoerder, civiele betontimmerman en assistent civiele betontimmerman. Op onze website vind je onder ‘Werknemers’ vele vacatures in de techniek, bouw en automotive. Je kunt direct starten met zoeken naar een passende vacature voor jou.

Werken namens Haldu Groep

Als je bij Haldu Groep komt werken, dan ga je namens ons aan de slag bij eersteklas opdrachtgevers. Voor jouw verdiensten in de vorm van je vakmanschap, talent en inzet, krijg jij een mooi salaris, vast aantal werkuren per week, een persoonlijke werkcoach, opleiding tot erkend vakman en projecten bij A-merk bedrijven. Wij begeleiden je vanaf de start bij een nieuwe opdrachtgever en zorgen ervoor dat je altijd goed aan de slag kunt gaan. Elke vorm van communicatie verloopt via je eigen werkcoach, waardoor er korte communicatielijnen zijn.

Bij Haldu Groep heb je de zekerheid van een werkgever die de zaken goed voor je regelt. Wij zijn het detacheringbureau in techniek en meer dat er is voor personeel. Bekijk direct onze vacatures en reageer vandaag nog!

Haldu Groep

Meer informatie

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Vul het “Open sollicitatie” formulier in en vergroot je kans op een baan in de bouw, techniek en automotive.
Op basis van jouw CV kijken wij of we jou kunnen matchen met een van onze vacatures.

Open sollicitatie