Detachering in de bouw| Haldu Groep

Detachering in de bouw

Wil jij graag aan het werk in de bouw? Via Haldu Groep kun jij binnenkort al aan de slag in de bouw bij zeer uiteenlopende bedrijven. Haldu Groep doet aan detachering in de bouw dus voor snel werk, ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres. Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. De derde partijen waar Haldu Groep mee werkt zijn grote opdrachtgevers in de bouw waar je het slimst en het snelst aan het werk komt via detacheerder Haldu Groep. Op onze website vind je een ruim aantal vacatures in de bouw en in andere grote branches. Bekijk het aanbod gerust en wie weet zit er een vacature tussen die jou aanspreekt.

Werken namens Haldu Groep

Omdat Haldu Groep een detacheerder is, ga jij als werknemer namens ons aan het werk op mooie bouwprojecten van A-merk bedrijven. Ondanks dat we werken als een uitzendbureau kunnen we jou wel zekerheid bieden door je te garanderen dat 40 uur per week aan het werk kan. Je krijgt van ons wekelijks uitbetaald op een vast moment, zodat je altijd weet wanneer je je geld kunt verwachten.

Natuurlijk willen we jou zo klaargestoomd mogelijk de bouwplaats op sturen. Daarom krijgt iedere werknemer van ons een persoonlijke werkcoach aangewezen. Jouw werkcoach helpt je van kennismaking en eerste werkdag tot eindevaluatie op het project. Daarnaast kun je bij ons de kans krijgen om opgeleid te worden tot erkend vakman.

Meer informatie

Lijkt het je leuk om namens Haldu Groep aan het werk te gaan op projecten in de bouw bij grote opdrachtgevers? Haldu Groep doet aan detachering in de bouw en jij kunt dus ook bij ons solliciteren als je denkt dat je geschikt bent voor werk in de bouw.

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven