Civiele techniek vacatures|Haldugroep.nl

Civiele techniek Vacatures

Wil jij graag solliciteren in de civiele techniek en ben je op zoek naar een recentelijk overzicht civiele techniek vacatures? Haldu Groep helpt je graag verder. Door directe samenwerkingen met topbedrijven die altijd nieuw talent kunnen gebruiken, kunnen wij jou een ruim en recent aanbod civiele techniek vacatures aanbieden. Wil jij je laten opleiden tot erkend vakman? Ga dan aan de slag voor Haldu Groep!

Haldu Groep

Haldu Groep is een vakkundige en vooruitstrevende organisatie met een duidelijke visie op het uitzenden van talent in de bouw-, techniek- en automotive branche. Binnen deze visie is er volop ruimte voor jouw ervaring en inbreng. Wij beschikken over diverse civiele techniek vacatures voor functies als; servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur.

De civiele techniek vacatures van Haldu Groep

Op zoek naar een betrouwbare werkgever die netjes op tijd betaald en die jou persoonlijke begeleiding biedt? Haldu Groep zorgt er altijd voor dat jij netjes wekelijks op tijd je geld ontvangt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er ruimte is voor jouw persoonlijke ambities en ontwikkeling. Het inzetten van jouw vakmanschap en talent wordt door Haldu Groep beloond met een baan bij een A-merk bedrijf, persoonlijke begeleiding en een opleiding tot erkend vakman. Jouw persoonlijke begeleider biedt je ondersteuning gedurende het sollicitatieproces, bij de start op de bouw, maar ook daarna vinden er geregeld evaluatiemomenten plaats.

Solliciteer online op civiele techniek vacatures

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan in de civiele techniek? Solliciteer dan vandaag nog op onze civiele techniek vacatures. Bekijk hier de civiele techniek vacatures van haldugroep.nl. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven
× Stuur ons een appje