Civiele techniek vacatures|Haldugroep.nl

Civiele techniek Vacatures

Wil jij graag solliciteren in de civiele techniek en ben je op zoek naar een recentelijk overzicht civiele techniek vacatures? Haldu Groep helpt je graag verder. Door directe samenwerkingen met topbedrijven die altijd nieuw talent kunnen gebruiken, kunnen wij jou een ruim en recent aanbod civiele techniek vacatures aanbieden. Wil jij je laten opleiden tot erkend vakman? Ga dan aan de slag voor Haldu Groep!

Haldu Groep

Haldu Groep is een vakkundige en vooruitstrevende organisatie met een duidelijke visie op het uitzenden van talent in de bouw-, techniek- en automotive branche. Binnen deze visie is er volop ruimte voor jouw ervaring en inbreng. Wij beschikken over diverse civiele techniek vacatures voor functies als; servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur.

De civiele techniek vacatures van Haldu Groep

Op zoek naar een betrouwbare werkgever die netjes op tijd betaald en die jou persoonlijke begeleiding biedt? Haldu Groep zorgt er altijd voor dat jij netjes wekelijks op tijd je geld ontvangt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er ruimte is voor jouw persoonlijke ambities en ontwikkeling. Het inzetten van jouw vakmanschap en talent wordt door Haldu Groep beloond met een baan bij een A-merk bedrijf, persoonlijke begeleiding en een opleiding tot erkend vakman. Jouw persoonlijke begeleider biedt je ondersteuning gedurende het sollicitatieproces, bij de start op de bouw, maar ook daarna vinden er geregeld evaluatiemomenten plaats.

Solliciteer online op civiele techniek vacatures

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan in de civiele techniek? Solliciteer dan vandaag nog op onze civiele techniek vacatures. Bekijk hier de civiele techniek vacatures van haldugroep.nl. Wanneer je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

BAM Groep

“Samenwerken met een enthousiaste directie die dit over weet te brengen op haar medewerkers. Men staat open voor vernieuwing en is bereid om nieuwe wegen in te slaan uitgaande van kwaliteit waarbij de mens altijd voorop staat.”

BAM Groep, Wim de Kruijff

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven