Bouwbedrijf vacatures

Bouwbedrijf vacatures

Heb je ervaring in de bouw en wil je graag weer 40 uur per week aan de slag? Dan ben jij de handyman waar we naar op zoek zijn! Bij Haldu Groep vind een ruim aanbod bouwbedrijf vacatures. Wij beschikken over een netwerk met de beste opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Hierdoor zijn we in staat jou de beste functies in deze branches te bieden. Samen met ons team hebben we een mooie selectie vacatures voor je samengesteld. Er zit altijd wel een geschikte baan voor je tussen. Bekijk ons aanbod direct online en wie weet zetten we jou binnenkort als vakspecialist in bij een van onze werkgevers.

Wij regelen alles voor je

Haldu is altijd op zoek naar mensen die met plezier aan het werk willen gaan in de bouw. We koppelen ervaring aan jeugdig enthousiasme én de gezonde ambitie om te winnen waarmee het fundament gelegd wordt voor duurzame samenwerking met alle partijen. Dit werkt het best! De zorg voor onze werknemers staat voorop, wij zijn er voor personeel. Zo ontvang je persoonlijke begeleiding van je eigen werkcoach. Hier kun je terecht voor al je vragen. Daarnaast leiden we je op tot erkend vakman, zorgen we voor goede werkkleding en gereedschap en dat je natuurlijk elke week netjes op tijd je salaris ontvangt.

Een professionele en ambitieuze organisatie

Haldu is een professionele en ambitieuze organisatie met een duidelijke visie op het uitzenden van specialisten in de bouw, techniek en automotive. Binnen deze visie bieden we volop ruimte voor jouw ervaring. De komende jaren hebben wij de ambities om nog verder uit te groeien tot een toonaangevende, landelijk opererende speler in de markt voor bouw, technische en automotive professionals. Wil je ook graag werken voor onze organisatie en je eigen talent verder ontwikkelen? Reageer dan snel op een van onze bouwbedrijf vacatures. We maken graag kennis met nieuw talent!

Bekijk vacatures

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in