Bouw uitzendbureau | Haldu Groep

Bouw uitzendbureau

Ben je op zoek naar vacatures in de bouw? Ontdek wat Haldu Groep voor je kan betekenen. Wij zijn hét bouw uitzendbureau! Haldu biedt uitdagende functies bij diverse interessante opdrachtgevers. Wil jij graag je kennis en kunde inzetten en aan de slag gaan voor een A-merk bedrijf? Bekijk ons aanbod direct online en vind de baan die bij jou past. Haldu geeft je een platform om je ambitie en talent verder te ontwikkelen. Wij staan borg voor een optimale service en betrouwbaarheid waarbij veilig en gezond werken topprioriteit krijgen.

Waarom voor Haldu kiezen als bouw uitzendbureau?

Bij Haldu hebben we altijd genoeg nieuwe uitdagingen voor je. Wil je als timmerman, bouwhulp, opperman, metselaar of gevelmonteur aan de slag? Wij regelen het voor je. Haldu is er voor personeel, dit betekent dat we alles graag goed voor je regelen. Wat dat inhoudt? We sommen het even voor je op:

  • Persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman. Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Wij beschikken over een groot netwerk met hierin verschillende toporganisaties in de bouw. Daarnaast zorgt Haldu ervoor dat je altijd goed uitgerust aan de slag gaat bij je nieuwe baan. We regelen nette werkkleding voor je en gereedschap.

Bekijk onze vacatures in de bouw

Wil je ook werken in de bouw en genieten van alle voordelen die we te bieden hebben als bouw uitzendbureau? Reageer op één van onze vacatures of neem contact met ons op. Haldu Groep helpt je graag aan een baan in de bouw, techniek of automotive!

BAM

“Uiterst tevreden over de samenwerking en bereikbaarheid. Ze zorgen ervoor dat de juiste man op de juiste werk komt te staan.”

BAM, Hans Janssen

Koopmans

“Snel en doelmatig.”

Koopmans, Erik Elzink

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven