Bouw detacheringsbureau gezocht?

Bouw detacheringsbureau gezocht?

Ben jij op zoek naar werk in de bouw? Wat voor werk je ook zoekt in de bouw, je zit goed bij Haldu Groep. Wij zijn namelijk een detacheringsbureau gespecialiseerd in vacatures in de bouw. Op onze website vind je vacatures voor functies zoals metselaar, daktimmerman, gevelmonteur, stelleur, opperman, bouwplaatsopruimer en afbouw timmerman. Voor deze en meer functies in de bouw kun je bij Haldu Groep terecht. Reageer op één van onze vacatures en kom werken voor Haldu Groep!

Werken voor Haldu Groep

Als bouw detacheringsbureau bieden wij op onze website een ruim aanbod van vacatures in de bouw aan. Wij bieden werkzoekenden in de bouw en grote opdrachtgevers in de bouw een platform waarop deze twee samen komen. Namens A-merk bedrijven zoekt Haldu Groep vrijwel continue naar nieuw talent om aan de slag te gaan op projecten in de bouw. We maken het jou als werkzoekende in de bouw graag makkelijk door al dit soort vacatures bij elkaar in een overzicht te zetten op onze website. Maak het jezelf dus makkelijk en bekijk dit overzicht vol vacatures om te zien of er iets tussen zit wat jou aanspreekt.

Wanneer je voor ons komt werken, krijg je in ruil voor jouw inzet, talent en vakmanschap persoonlijke begeleiding van een werkcoach. Ook bieden we je de mogelijkheid voor een opleiding tot erkend vakman. Wij helpen jou graag om jezelf te ontwikkelen en we bieden onze werknemers graag ruimte voor ambities. We zullen jouw ambities waarderen en stimuleren. Als jij in je werkproces tegen dingen stuit die beter kunnen, dan luisteren wij naar je, we evalueren wat gaande is en we pakken jouw verbeterpunten op. Zo doen wij er graag alles om aan jou een prettig werkproces en prettige werkomgeving te bieden.

Solliciteer direct!

Wacht niet langer en solliciteer direct door te reageren op één van onze vacatures in de bouw. Als bouw detacheringsbureau hopen we dat we jou de baan in de bouw kunnen bieden waarnaar jij op zoek bent.

Bekijk vacatures

Altijd goed geregeld

 • coffee

  Samenwerking met professionals

  Werken met onderaannemers betekent efficiënter werken.

 • Tijd- en geldbesparing

  Altijd de beste match. Scheelt tijd en geld.

 • tools

  Onderhoud en vervanging

  Wij zorgen binnen één werkdag voor nieuw materiaal.

 • graduation

  Opgeleide vakmensen

  Wij leveren alleen goed opgeleid personeel.

Niet gevonden wat je zocht?

Maak een JobAlert aan en ontvang de nieuwste vacatures!

Schrijf je in