Banen in de techniek | Haldu Groep

Banen in de techniek

Haldu Groep is hét detacheringsbureau voor vakmensen in de bouw, techniek en automotive. We hebben bijvoorbeeld vele banen in de techniek te bieden. De allerbeste vacatures vind je bij ons. Van servicemonteur tot aan loodgieter en van lasser tot metaalbewerker, wij hebben het allemaal voor je. Alle vacatures staan overzichtelijk voor je opgesteld zodat je gericht kunt zoeken naar een baan in jouw vakgebied.

Top banen in de techniek

Haldu zet jou als specialist in om bij de beste A-merk bedrijven in de techniekbranche te werken. Voordat we iemand inzetten kijken we eerst of het een goede match in. We willen namelijk een zo lang mogelijke samenwerking aangaan. Dit werkt wel zo prettig voor alle partijen. Ga je voor ons aan de slag, dan geven we je graag wat terug. In ruil voor jouw talent ontvang je begeleiding van je eigen werkcoach. Deze staat je bij van begin tot eind. Daarnaast leiden we je op tot erkend vakman en zorgen we voor goed gereedschap zodat je van alles voorzien bent. Ook zorgen we ervoor dat je iedere week stipt op tijd je salaris ontvangt.

Visie

Bij Haldu hebben we een duidelijke visie op het uitzenden van vakmensen in de bouw, techniek en automotive. Uiteraard bieden we je genoeg ruimte voor je eigen inbreng. Iets wat we ook vaak doen is de samenwerking evalueren. Zijn er punten waar volgens jou verbetering in kan worden aangebracht, laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag. Voor banen in de techniek leggen we de focus vooral op functies als servicemonteur, elektromonteur, loodgieter, cv-monteur, inbedrijfstellingsmonteur, lasser, pijpfitter, flensmonteur, CNC draaier/freezer, metaalbewerker en assistent monteur. Sluit je vandaag nog bij ons aan!

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Hegeman Aannemingsmaatschappij

“Het snuffelen aan elkaar wordt nu omgezet in een raamovereenkomst en dus continuïteit in de samenwerking.”

Aannemingsmaatschappij Hegeman, Leo Koopman

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven