Automotive vacatures hbo| Haldu Groep

Automotive vacatures hbo

Speciaal voor jou hebben we de beste automotive vacatures op hbo niveau voor je op een rijtje gezet. Zo heb je een goed overzicht van de beschikbare functies en zie je snel of er iets tussen zit waar jij je kennis en kunde kunt inzetten. Wij zijn altijd op zoek naar professionals in de automotive, bouw en techniek. Het is onze missie om vakmensen te koppelen aan vakbedrijven zodat er een vruchtbare samenwerking ontstaat voor alle partijen. Haldu geeft je een professioneel platform zodat jij aan de slag kunt gaan met je ambitie.

Hoe gaat het in z’n werk?

Dat we de beste vakmensen selecteren wil niet per se zeggen dat je alles al moet kunnen. Zijn er aspecten waar je nog niet zo goed in bent, geen probleem, wij bieden je de kans op dingen bij te leren. Wij zijn er voor personeel en dat betekent dat je verzekerd bent van de volgende punten:

  • Je gaat namens ons aan de slag bij A-merk bedrijven;
  • Haldu Groep leidt je op tot erkend vakman;
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding in je werk van een persoonlijke werkcoach;
  • Je krijgt een stipte uitbetaling op wekelijkse basis.

Je vindt onze automotive vacatures hbo door de klikken op de link “Bekijk vacatures”. Selecteer automotive en indien gewenst de provincie waarin je werk zoekt en alle beschikbare functies verschijnen binnen enkele seconde op je scherm. Meer weten over Haldu Groep of onze werkwijze? Bel of mail ons gerust, we vertellen graag wat we voor je kunnen betekenen.

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

ERA Contour

“Als ik aan Haldu Groep denk, dan denk ik aan een stabiele en betrouwbare partner.”

ERA Contour, Wesley Teunisse

ERA Contour

“Dankzij de professionele aanpak van Haldu Groep worden wij echt ontzorgd, ook als het gaat om de terbeschikkingstelling van arbeidskrachten in het kader van social return.”

ERA Contour, Arno Versteeg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven