Automotive online vacatures| Haldugroep.nl

Automotive online vacatures

Wil jij graag online solliciteren en ben je op zoek naar automotive online vacatures? Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! Haldu Groep werkt nauw samen met topbedrijven waardoor jij altijd aan het werk kan bij een eersteklas werkgever! Door deze goede samenwerking beschikt Haldu Groep altijd over een breed scala aan automotive online vacatures. Solliciteren via Haldu Groep bij een topwerkgever verloopt super gemakkelijk en snel online. Solliciteer vandaag nog op één van onze automotive online vacatures!

Over Haldugroep.nl

Haldu Groep beschikt over een management dat altijd het onderste uit de kan wil halen. Wij beschikken over een duidelijk beeld en streven naar een optimale bezetting van functies in de bouw, techniek en automotive. Wij vinden jouw tevredenheid erg belangrijk, daarom is er meer dan genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng en ervaring. Haldu Groep beschikt over een ruim aanbod vacatures in de automotive. Op zoek naar een topbaan bij een eersteklas werkgever? Neem dan snel een kijkje bij het aanbod van Haldu Groep!

Automotive online vacatures

Wanneer je solliciteert op een van onze automotive online vacatures mag je van ons begeleiding op maat verwachten. Deel jij met ons jouw talent, dan delen wij met jou ons professionele platform, zodat jij jouw ambities waar kan maken! Onze werkcoach begeleidt jou stap voor stap; vanaf de online sollicitatie tot aan het werken als automotive én ver daarna! Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers tevreden zijn en ontvangen graag feedback. Om deze feedback te kunnen ontvangen wordt er regelmatig een evaluatiemoment ingepland. Wanneer er verbeterpunten voortkomen uit deze evaluatie, zullen wij deze oppakken en hier direct mee aan de slag gaan!

De grote voordelen van de het werken voor Haldu Groep op een rijtje;

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman
  • De béste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Automotive online vacatures Haldugroep.nl

Wil jij aan de slag in de automotive branche bij een topwerkgever? Solliciteer dan direct online. Neem snel een kijkje tussen de automotive online vacatures van Haldu Groep!

Nijhuis Bouw

“De samenwerking met Haldu ervaar ik als prettig, ik heb prima gemotiveerde en vakkundige vaklieden via jullie aan het werk. Prima basis om samen de toekomst mee in te gaan!”

Nijhuis Bouw, William Milillo

Trebbe

“Een groep mensen waarmee ik goed kan overleggen en waarmee een klik is. Een goed georganiseerd bedrijf, hoewel wij ook aan elkaar moeten wennen, maar waarmee wij een goed proefproject hebben gedraaid. Met de raamovereenkomst zien wij de toekomst ...

Trebbe, Christian Schuurman

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven