Online automotive vacatures en werk | Haldu Groep

Bekijk nu onze 106 vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Automotive online vacatures

Ben je online op zoek naar automotive vacatures? Dan ben je bij Haldu Groep aan het juiste adres! Haldu Groep werkt nauw samen met bekende merken uit de automotive waardoor jij altijd aan het werk kan bij een eersteklas werkgever! Door deze goede samenwerking beschikt Haldu Groep altijd over een breed scala aan automotive online vacatures. Solliciteren via Haldu Groep bij een topwerkgever verloopt supermakkelijk en snel. Solliciteer vandaag nog op één van onze online automotive vacatures!

Wil jij aan de slag in de automotive branche bij een topwerkgever? Solliciteer dan direct online. Neem snel een kijkje tussen de automotive online vacatures van Haldu Groep!

Bekijk alle automotive vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze voordelen

De grote voordelen van de het werken voor Haldu Groep op een rijtje:

  • Vast contract. Werkzekerheid voor onbepaalde tijd.
  • Goed salaris. Elke week op jouw bankrekening!
  • Wekelijkse betaling. Altijd stipt op tijd!
  • Persoonlijke begeleiding. Welkom bij de Haldu-familie!

Contact

Wil je meer informatie over een vacature? Of wil je weten wat Haldu Groep voor je kan betekenen? Je kunt altijd bellen naar 024 – 397 7536. Stuur je liever een e-mail? Geen probleem, dat kan naar info@haldugroep.nl.

Whatsapp met ons

Voeg +31 (0)6 831 718 99 toe en stuur ons een appje.

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze werkwijze

Haldu Groep is een bedrijf dat persoonlijke begeleiding en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep jou de aandacht en begeleiding die je verdient. Van je sollicitatie tot aan de start van het werk op het project van de opdrachtgever en vér daarna. Want wij zijn er voor personeel. Altijd. Dus ook voor jou!

Wij helpen jou aan een baan bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Zo kun jij met Haldu Groep jouw ambities waar maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Tevredenheid in alle opzichten! Want dat is waar de Haldu Helden met passie en energie voor werken. Hoe we dat doen, lees je hier.

Onze referenties

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Ufkes Apeldoorn

“Als ik het vergelijk met de rest, toont Haldu Groep een grote mate van betrokkenheid. Zij weten wat ze naar de bouw sturen en wat onze werkzaamheden zijn. Ook het personeel van Haldu Groep dat op onze werken loopt, ...

Ufkes Apeldoorn, Sjoerd Bremer

Volker Wessels

“Ik denk meteen aan personeel, timmerlieden. De samenwerking verloopt mooi. Korte lijnen zijn ook erg belangrijk, één contactpersoon en alles wordt direct geregeld.”

Volker Wessels, Henk ter Denge

Chat live met ons
1
Chat live met ons
Live chat met onze recruiters
Hallo, welkom bij Haldu Groep. Heb je een vraag over een vacature? Onze recruiters zitten klaar om je vraag te beantwoorden via Whatsapp chat.