Automotive Nederland | Haldu Groep

Automotive Nederland

Op zoek naar de leukste automotive banen in Nederland? Die vind je natuurlijk bij Haldu Groep! Wij helpen je die functie te vinden die op je lijf geschreven is. Haldu heeft contact met eersteklas opdrachtgevers in de automotive, bouw en techniek. Werken in de automotive regel je dus het snelst en het slimst met onze vacatures. Bij Haldu is het onze missie om een brug te slaan tussen werkgevers en vakmensen in de automotive. Wij vinden en verbinden vraag en aanbod. Bekijk ons aanbod online en solliciteer direct.

Heel veel soorten automotive vacatures

Voor vacatures in de automotive focussen wij ons vooral op functies zoals automonteurs, bandenmonteurs, serviceadviseurs, schadeherstelmonteurs, diagnosetechnici, plaatwerkers en spuiters. Via ons platform brengen wij de beste vakmensen en opdrachtgevers bij elkaar. Werken voor ons brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Een opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!
  • Stipte betaling: Elke week precies op tijd je geld.

Wij zijn er voor ons personeel en bieden je graag zekerheid. Wat wij van jou verwachten? Dat je je talent en vakmanschap inzet om bij de beste werkgevers aan de slag te gaan. Heb je interesse om te werken in de automotive? Neem een kijkje tussen onze vacatures automotive in Nederland en reageer op een functie die jou aanspreekt. Wil je meer weten over de werkwijze van Haldu Groep? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Klok Groep

“Korte lijntjes. Mijn contactpersoon neemt de werkzaamheden goed met mij door zodat Haldu Groep weet wat er moet gebeuren en wie ze hiervoor in kunnen plannen. Geven ook aan als er niemand beschikbaar is. Uiteraard hebben er ook weleens ...

Klok Groep, Roy Ariëns

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven