Automotive Nederland | Vacatures en werk | Haldu Groep

Bekijk nu onze 118 vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Automotive Nederland

Op zoek naar de leukste automotive banen in Nederland? Die vind je natuurlijk bij Haldu Groep! Wij helpen je die functie te vinden die op je lijf geschreven is. Haldu Groep levert vakmannen aan eersteklas opdrachtgevers in de automotive, bouw en techniek. Werken in de automotive in Nederland regel je dus het snelst en het slimst met onze vacatures. Het is de missie van Haldu Groep om een brug te slaan tussen werkgevers en vakmensen in de automotive. Wij vinden en verbinden vraag en aanbod.

Bekijk ons aanbod online en solliciteer direct.

Bekijk alle automotive vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze voordelen

Zodra je voor Haldu Groep gaat werken, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Vast contract. Werkzekerheid voor onbepaalde tijd!
  • Goed salaris. Elke week op jouw bankrekening!
  • Wekelijkse betaling. Altijd stipt op tijd!
  • Persoonlijke begeleiding. Onze werkcoaches staan altijd voor je klaar!

Contact

Wil je meer informatie over een vacature? Of wil je weten wat Haldu Groep voor je kan betekenen? Je kunt altijd bellen naar 024 – 397 7536. Stuur je liever een e-mail? Geen probleem, dat kan naar info@haldugroep.nl.

Whatsapp met ons

Voeg +31 (0)6 831 718 99 toe en stuur ons een appje.

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze werkwijze

Haldu Groep is een familiebedrijf dat persoonlijke begeleiding en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep jou de aandacht en begeleiding die je verdient. Vanaf jouw sollicitatie op een van onze vacatures tot aan de start van jouw werk op het project van een van onze opdrachtgevers en vér daarna. Want wij zijn er voor personeel. Altijd. Dus ook voor jou!

Wij helpen jou aan een baan bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Zo kun jij met Haldu Groep jouw ambities waar maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Tevredenheid in alle opzichten! Want dat is waar de Haldu Helden met passie en energie voor werken. Hoe we dat doen, lees je hier.

Onze referenties

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Trebbe

“Haldu Groep probeert altijd de juiste mensen op de juiste plek te krijgen.”

Trebbe, G. Huizing

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis

“De communicatie met Haldu Groep was voldoende gecoördineerd zodat een goede samenwerking vlot verliep. Al met al tevreden over Haldu Groep.”

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis, Alex Blekkenhorst