Automotive banen| Haldu Groep

Automotive banen

Haldu Groep legt de focus bij automotive banen op functies als automonteurs, bandenmonteurs, serviceadviseurs, schadeherstelmonteurs, diagnosetechnici, plaatwerkers en spuiters. Ben je enthousiast en wil je je talent graag inzetten? Regel het snel en slim en bekijk ons ruime aanbod automotive vacatures. Hier staan alle beschikbare functies bij topbedrijven voor je klaar.

Waarom voor Haldu werken in de automotive?

Als detacheringsbureau stellen we jou als expert ter beschikking voor topbedrijven. Namens ons ga je aan de slag en werk je aan je ambities. In ruil voor het inzetten van je talent bieden we jou het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman. Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken eventuele verbeterpunten die je aangeeft altijd op. Haldu is er voor personeel.

Meer weten?

Heb je interesse in onze automotive banen? Solliciteer op een functie die perfect bij jou past en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin vertellen we onze verwachtingen en zijn we ook erg benieuwd naar die van jou. Wil je meer weten over de werkwijze van Haldu Groep? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Boskalis

“Ik heb met Haldu Groep louter positieve ervaringen. En daar ben ik heel erg blij mee.”

Boskalis, Joost van Oostende

PON

“Met enig regelmaat huren wij uitzendkrachten in. Haldu Groep is voor ons altijd heel flexibel en regelt hun dienstverlening richting ons Technical Service Center heel goed.”

PON, Paul Ruitenberg

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven