Automotive banen| Haldu Groep

Automotive banen

Haldu Groep legt de focus bij automotive banen op functies als automonteurs, bandenmonteurs, serviceadviseurs, schadeherstelmonteurs, diagnosetechnici, plaatwerkers en spuiters. Ben je enthousiast en wil je je talent graag inzetten? Regel het snel en slim en bekijk ons ruime aanbod automotive vacatures. Hier staan alle beschikbare functies bij topbedrijven voor je klaar.

Waarom voor Haldu werken in de automotive?

Als detacheringsbureau stellen we jou als expert ter beschikking voor topbedrijven. Namens ons ga je aan de slag en werk je aan je ambities. In ruil voor het inzetten van je talent bieden we jou het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding. Van kennismaking tot eerste werkdag én eindevaluatie op het project.
  • Stipte betaling. Elke week precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman. Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers. Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken eventuele verbeterpunten die je aangeeft altijd op. Haldu is er voor personeel.

Meer weten?

Heb je interesse in onze automotive banen? Solliciteer op een functie die perfect bij jou past en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin vertellen we onze verwachtingen en zijn we ook erg benieuwd naar die van jou. Wil je meer weten over de werkwijze van Haldu Groep? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Aan de Stegge Twello

“De mannen die bij ons werkzaam zijn, zetten zich goed in, weten wat er van ze verwacht wordt en zijn tevens bereid om, indien nodig, over te werken. Kortom, het is een prima samenwerking!”

Aan de Stegge Twello, Johan Schoppert

Autobedrijf Thoonen

“Wij werken sinds februari 2014 met Haldu Groep en zijn zeer tevreden over deze samenwerking. De communicatie is helder en direct. Regelmatig contact middels persoonlijk bezoek en/of telefoon. De Duitse monteur die sindsdien in onze werkplaats werkt heeft een ...

Autobedrijf Thoonen, Jurgen van Son

Elmar Services

“Haldu Groep is flexibel, transparant en meedenkend. Daarnaast bieden zij brede inzetbaarheid in verschillende sectoren.”

Elmar Services, Soufian Massaoudi

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Direct inschrijven