Automotive banen en werk | Haldu Groep uitzendbureau

Bekijk nu onze 156 vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Automotive banen

Ben jij een automonteur of autotechnicus en heb je ervaring in de automotive branche? Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een van topmerken in de automotive? Maak dan kennis met Haldu Groep. We hebben speciaal voor talent zoals jij de beste automotive banen op een rijtje gezet. Wij zijn dé uitzendorganisatie voor de bouw, techniek en automotive. Zoek je een baan als autotechnicus, allround monteur, autospuiter of schademonteur? Wij hebben het allemaal voor je. Haldu Groep beschikt over een groot netwerk met A-merk opdrachtgevers.

Ben jij een echte vakspecialist die graag aan de slag wil? Bekijk hier onze automotive banen.

Bekijk alle automotive vacatures

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze voordelen

Als je voor Haldu Groep aan het werk gaat, ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Vast contract. Werkzekerheid voor onbepaalde tijd.
  • Goed salaris. Elke week op jouw bankrekening!
  • Wekelijkse betaling. Altijd stipt op tijd!
  • Persoonlijke begeleiding. Welkom in de Haldu-familie!

Contact

Wil je informatie over een vacature? Of wil je weten wat Haldu Groep nog meer voor je kan betekenen? Je kunt altijd bellen naar 024 – 397 7536. Stuur je liever een e-mail? Geen probleem, dat kan naar cv@haldugroep.nl.

Whatsapp met ons

Voeg +31 (0)6 831 718 99 toe en stuur ons een appje.

Automotive Banen Automotive Nederland

Onze werkwijze

Haldu Groep is een familiebedrijf dat collegialiteit en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel heeft staan. In ruil voor jouw vakmanschap, kennis en ervaring geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep jou de aandacht en begeleiding die je verdient. Vanaf het moment dat je bij ons solliciteert tot aan de start van jouw werk op een project van een van onze opdrachtgevers en vér daarna. Want wij zijn er voor personeel. Altijd. Dus ook voor jou!

Wij helpen jou aan een baan bij onze opdrachtgevers in de bouw, techniek en automotive. Zo kun jij met Haldu Groep jouw ambities waar maken. We luisteren naar je, evalueren de samenwerking en pakken jouw verbeterpunten altijd op. Tevredenheid in alle opzichten! Want dat is waar de Haldu Helden met passie en energie voor werken. Hoe we dat doen, lees je hier.

Onze referenties

Dura Vermeer

“Haldu Groep, een betrouwbare partner voor de inzet van flexibele arbeid die meedenkt in ons totale arbeidsproces.”

Dura Vermeer, Philip Dam

Vastbouw Oost

“Een professionele flexibele meedenkende groep met keurig nette vakmensen. Waar kwaliteit en prestatie op een ontspannen manier naar boven komt.”

Vastbouw Oost, Alfons Legtenberg

Binx Smartility

“Haldu Groep is een professionele organisatie. Ze blinken uit met goed personeel en snelle oplossingen. Haldu’s motto: u vraagt en Haldu draait.”

Binx Smartility, Marc Corbeek